Super zdjecia, jak tylko sie uporam na studiach z zaleglosciami z czerwcato tez popstrykam pare ujec ze starowki
mam nadzieje ze do tego czasu cos mi zostanie do pokazania....
![]()
Super zdjecia, jak tylko sie uporam na studiach z zaleglosciami z czerwcato tez popstrykam pare ujec ze starowki
mam nadzieje ze do tego czasu cos mi zostanie do pokazania....
![]()
E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb
Czas odświeżyć nieco wątek![]()
Baszta Słomiana na Targu Węglowym. Co ciekawe, wbrew jej nazwie, dolna część murów ma 4m grubości![]()
Sama końcówka marcowego zachodu słońca, stąd takie ciemne, ale ciepłe kolory, zresztą celowo tak to uchwyciłem blokując ekpsozycję na niebo (taka kolorystyka bardziej mi się podobała)
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Pierwsze bardzo ładne... do mnie tez przemawiają takie kolorki...
Na temat drugiego milczę... bo kolory i ostrosc są ok ale nie jestem fanem fotografowania fragmentów...
Pzdr.
świetne foty... przypominają mi to miasto chociaż niewiele tam zwiedziłem. I mimo że mam najdalej do niego z was wszystkich - teraz chętnie bym tam pojechał jeszcze raz...
C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz
No 1 bardzo fajna, na 2 moze inaczej bym wykadrował. Arras ja mam dalej, co prawda o 38 km tylko ale dalej![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Arras sprawdzałes wszystkich?
My z Luc4s-em mamy chyba symetrycznie względem Ciebie... ja az o 38 km blizej
![]()
no tak... mamy najdalej... co i tak nie zmienia faktu że nie możemy sobie pozwolić na częste odwiedzanie Gdańska.
C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz
No tak, ździebko daleko macie do Gdańska to fakt![]()
Dlatego staram się przybliżać ciekawe zakątki mojego miasta za pomocą fotografii zamieszczanych tutajNo i przy okazji jak uzbiera się więcej zdjęć to wrzucę to wszystko do swojej galerii.
A tymczasem kolejne 2 zdjęcia z późnopopołudniowego marcowego wypadu na starówkę. Ostatnio przedreptałem kilka kilometrów w jednym miejscu, hehe, w okolicach kościoła św. Katarzyny. Oto jakie kadry znalazłem:
Mały Młyn
Gospoda pod Wielkim Młynem
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
1 bardzo ladne swiatlo i cienie.... a drugie to mi sie tak srednio, dziwny kadr i te bannery na murku...
pozdrawiam
@milo taka reklama - kliknij w banner a No-shadow Kick dostanie nowy aparacik![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888