ale w takim wypadku, chyba rzeczywiście wszystko wskazuje na: ZD 9-18
sample : 9 i 18 i 9 mm
ale w takim wypadku, chyba rzeczywiście wszystko wskazuje na: ZD 9-18
sample : 9 i 18 i 9 mm
Ostatnio edytowane przez rodzyn ; 13.03.10 o 14:01
Przeglądam ten wątek i to powinno być karalne, czym więcej sampelków tym poważniej zastanawiam się nad tym obiektywem. A zaczęło się od zdjęcia rynku epicure. Właściwie to się nie zastanawiam tylko szukam argumentów do uzasadnienia zakupu (argumentów dla żonki)
Musisz przyznać Panie Boże, że Ci pokoju nijak nie zakłócam i proszę tylko, byś mi tą samą miarką odpłacił." Colas Breugnon
Badz facet z j......i.Nie konsultuje sie z zona kupna dla niej prezentow.Prezent to niespodzianka ma byc.
8 marca-dzien kobiet-jest okazja na kupno
13 marca imieniny Bozeny i Krystyny-jest okazja.To ze akurat w tym dniu byc moze nie ma jej imienin to nie powod zebys ze szczerego serca kupil obiektyw kochanej osobie.
Teraz napiszesz,ze zona nie fotografuje,tylko ty.To tez zaden problem.Przeciez moze Ci pozyczac szklo co na prezent dostala-chyba,ze nie kocha to nie pozyczy.
Napewno Ci bedzie pozyczac,przecie meza ma jednego.![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
No i mnie przekonaliście do zakupu. Mam nadzieję, że zdążę na cashback. W czerwcu szykuje mi się wyjazd do ciepłych krajów i trochę go tam potestuję.
Mam takie pytanko do użytkowników. Posiadam polara 77mm. Czy po zamontowaniu z przejściówką 77>72 nie będzie winiety? I co wtedy z osłoną przeciwsłoneczną?
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII