Strona 30 z 151 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080130 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 1504

Wątek: Olympus E-P1

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez maestro Zobacz posta
    Z wizjerem popieram, ale w ostrym słońcu kadrowanie na LCD może stanowić problem, zwłaszcza jeśli chodzi o ustawianie ostrości.
    Focenie w ostrym słońcu to hardcore. Staram się tego nie robić. Więc problem samoistnie znika.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Focenie w ostrym słońcu to hardcore. Staram się tego nie robić. Więc problem samoistnie znika.
    Bardzo słusznie.
    Teraz tylko trzeba zaprzestać robienia fotek z lampą to wizjer nie będzie się z nią "gryzł" w sankach, przestać robić fotki w słabym oświetleniu to nie będzie problemu z szumami, nie focić tematów ze zbyt dużą rozpiętością tonalną i nie fotografować szybko poruszających się obiektów a samoistnie zniknie problem z nienajszybszym autofukusem
    Ty to masz pomysły

| OlyJedi Awatar caymer
    Mieszka w
    Lesko
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    No ale to ma być małe, poręczne dla pana Kowalskiego co akurat jest na wycieczce, spacerze i przeważnie jest wtedy ładna pogoda, jak jest brzydka siedzi w barze i tankuje.

Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Teraz tylko trzeba zaprzestać robienia fotek z lampą to wizjer nie będzie się z nią "gryzł" w sankach, przestać robić fotki w słabym oświetleniu to nie będzie problemu z szumami, nie focić tematów ze zbyt dużą rozpiętością tonalną i nie fotografować szybko poruszających się obiektów a samoistnie zniknie problem z nienajszybszym autofukusem
    Dokładnie tak. Czasami mam wrażenie, że to marketing wodzi nas za nos zamiast my wymuszać na producentach rozwiązania dostosowane do naszych potrzeb.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Berni Zobacz posta
    Dokładnie tak. Czasami mam wrażenie, że to marketing wodzi nas za nos zamiast my wymuszać na producentach rozwiązania dostosowane do naszych potrzeb.
    Jeżeli coś nie spełnia moich potrzeb to tego nie kupuję.

Jakoś miliony ludzi fotografuje na świecie aparatami bez EVF/OVF w ostre słońce i nie narzeka.

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez C+ Zobacz posta

Jakoś miliony ludzi fotografuje na świecie aparatami bez EVF/OVF w ostre słońce i nie narzeka.
    A czy ja narzekam?
    Nawet podoba mi się ten malutki i to coraz bardziej, może sobie kupię jak ceny "okrzepną"?
    Mój post był próbą odpowiedzi na humorystyczny post Rafała.
    Pewnie nie potrafię pisać równie dowcipnie...

| OlyJedi Awatar czmielek
    Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria

Talking

Jak Optyczni macali, to pewnie od Jacka mieli, a to oznacza że będzie w Zamościu

| OlyJedi Awatar Morlok
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez czmielek Zobacz posta
    Jak Optyczni macali, to pewnie od Jacka mieli, a to oznacza że będzie w Zamościu
    Nie, oni byli w Berlinie na oficjalnej prezentacji
    Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.

Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez C+ Zobacz posta
    Ale podany wyżej przykład był czymś odwrotnym właśnie: produkt nie ma jakiejś użytecznej funkcji więc jak go kupię to zmienię swój dotychczasowy sposób użytkowania (zgodny z moimi potrzebami) z konieczności rezygnując z tejże funkcji.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Bardzo słusznie.
    Ty to masz pomysły
    Rocco, piszę co myślę. W ostrym słońcu po prostu nie robię zdjęć, bo mi wychodzą do d...y. Może innym wychodzą super. Mnie nie.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów