Co do ceny w stosunku do G-1. Ten Olek ma filmować i już samo to pewnie postawi go wyżej. Nie można o tym zapominać![]()
Co do ceny w stosunku do G-1. Ten Olek ma filmować i już samo to pewnie postawi go wyżej. Nie można o tym zapominać![]()
Chincycy twierdzą ze EP_1 będzie miał wizjer EVF na złączu USB, którego wejście jest tam gdzie należałoby się spodziewać wizjera. W tym miejscu jest Gniazdo USB, które ma mieć różne zastosowania również wizjer ELEKTRONICZNY
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
ale jak system nabierze popularności - to rozwiązanie umożliwi stosowanie nie firmowych wizjerów![]()
Może będą sprzedawane kity aparat + kitowy obiektyw + lampa FL-14 (o której krążyła plota) + EVF. Taka modułowa budowa to sięgnięcie do pierwotnej idei EVIL - projektu, który dawno temu zaproponował jeden z użytkowników forum dpreview.
Swoją drogą wizjer na USB oznacza, że nie musi on być zamocowany, ale może być na kablu, fajna rzecz np. dla ekranika LCD, najlepiej z dodatkowym przyciskiem wyzwalania migawki.
Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether
Spokojnie, spokojnie, ja tylko deczko sobie ironizowałem![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
kolejne obserwacje z dpreview: przypuszcza się ze wybór trybów pracy jest wciskany- gdy jest wycisnięty służy do zmiany parametrów przesłony/czasu
- ciekawe czy to prawda
BernArt - Moje zdjęcia
Znajdziemy Cię!!![]()