Strona 63 z 151 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573113 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 1504

Wątek: Olympus E-P1

| OlyJedi
    Mieszka w
    JGA
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Pytanie o MF-2... Jest w nim cos takiego, ze warto placic 200 ojro, czy spokojnie mozna zakupic tanszy zamiennik?

Pzdr, Michal
    Panasonic LC1 > Panasonic GF1 > Panasonic GF3 > Panasonic GX1 > Panasonic GH1 > Panasonic GX80 > Panasonic G80 > Sony A7

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez user_jgora Zobacz posta
    Jak przegladam sample to wychodzi na to, ze z ISO radzi sobie lepiej niz E-30... baa, wogole sobie lepiej od niego radzi, czy to tylko moje odczucie?
    W jpegach jest lepiej. W rawach jest podobnie - doszukiwanie się tam różnic to już dzielenie włosa na czworo. E-P1 będzie miał też zapewne lepszą rozdzielczość (ma słabszy filtr AA, który w E-30 i innych olkach jest dość mocny), ale na ile to trudno powiedzieć, bo nie ma jeszcze żadnego miarodajnego porównania.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    wlasnie dostalem maila, ze przy zakupie w przedsprzedazy aparatu z lampa FL-14 cena lampy spada o 50%, czyli o 100$.
    cena aparatu wiec 799.95$
    lampy FL-14 - 200$ (drogo)
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Dzisiaj się nim bawiłem. Jest zajebiaszczy !!! - jakość wykonania poezja, ergonomia - poezja. AF - bardzo dobry. Aparat bajka.
    było sobie życie

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    ja mam nadzieję, że olek zaimplementuje w którymś z nastepnych modeli dotykowy ekran LCD i doda mozliwość wybierania na ekranie miejsca które chcemy mieć ostre (tak jak ma to nowy iPhone)

| OlyJedi Awatar mynameisnobody
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Ja poczekam jak olek doda funkcję pokazywania obiektu który ma być sfotografowany palcem i na komędę OLO - FOTKA! -aparat pobiegnie zrobi zdjęcie i wróci.(czym przewyższy ostatni model ajFona).

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mynameisnobody Zobacz posta
    Ja poczekam jak olek doda funkcję pokazywania obiektu który ma być sfotografowany palcem i na komędę OLO - FOTKA! -aparat pobiegnie zrobi zdjęcie i wróci.(czym przewyższy ostatni model ajFona).
    nie nasmiewaj się, uwazam, że to duze ułatwienie, a ajfona podałem jako przykład bo go znam. Zamiast szukać punktu AF dzojstikiem po ekranie miałbys to dotykiem na ekranie.

| OlyJedi Awatar mynameisnobody
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    nie naśmiewam się -kontynuuję listę życzeń.
    Idea ok ale dokładność takiego palcowania jest bardzo mała = może się okazać że ostrość leży kilka metrów w tą czy wewtą.
    Jeśli by to połączyć z>

pokazujesz paluszkiem miejsce ostrości gdzie AF dokonuje fokusowania a
    w miejscu "palcniętym" pojawia się kwadracik (np 10% powierzchni) z powiększeniem 5x a Ty możesz dostroić AF ręcznie - to myślę że bylibyśmy obaj zadowoleni.

| OlyJedi
    Mieszka w
    JGA
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez user_jgora Zobacz posta
    Pytanie o MF-2... Jest w nim cos takiego, ze warto placic 200 ojro, czy spokojnie mozna zakupic tanszy zamiennik?

Pzdr, Michal
    Przypomne sie z pytaniem, chodzi o adapter micro 4/3 > OM
    Panasonic LC1 > Panasonic GF1 > Panasonic GF3 > Panasonic GX1 > Panasonic GH1 > Panasonic GX80 > Panasonic G80 > Sony A7

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów