zdjecie robione 2 tygodnie temu, rzeczywiście na dole była wiosna a powyżej zima. Co do dziwnej obróbki - napiszcie konkretnie o co chodzi.
zdjecie robione 2 tygodnie temu, rzeczywiście na dole była wiosna a powyżej zima. Co do dziwnej obróbki - napiszcie konkretnie o co chodzi.
A jo powiem: ładny kadr i fajna obróbka.
Podoba mi się.
widzę Rocco, że jesteś w temacieKomu sie nie podoba niech krytykuje i pisze konkrety, dzięki temu można spojrzeć na swoją pracę z inne strony.
podoba mi się zderzenie wiosennej zieleni z surową zimą.
rozjaśnił bym tylko dół.
Ale i tak mi się podoba.
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 9.06.09 o 12:21
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Jak dla mnie, jest świetny- dobrze go widać, podoba mi się kadr.
Mrówki też ciekawe no i ta soczysta zieleń w tle![]()
Mnie "śmigiełko" (15) w oko wpadło, już tak mam że lubię wzory kształty![]()
a aja powiem ze mi sie podoba ta obrobka i kadr, wrzucaj wiecej.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Za rocco, kwiatek z 15-ki też mi bardzo podchodzi... Pewnie dlatego, że taki sam fotografowałem w ubiegły weekend lecz jeszcze czasu nie starczyło na obejrzenie rezultatów
Z poprzednich 11 i 12 prezentują się nieźle, choć przeciwnie do kowalikster na 11 umieściłbym drogę i samolot w ok. 1/3 szerokości kadru, tak żeby stały się głównym tematem zdjęcia... ale to tylko mój wymysł więc nie brałbym go pod uwagę na Twoim miejscu...
A, no i bym zapomniał że 2-ka też ładna...
Ostatnio edytowane przez Lifter ; 10.06.09 o 14:08 Powód: dopisek...
witam, dzisiaj wrzucam na szybko zrobiony kilka tyg. temu księżyc. Niebawem posataram się zrobić większy i dokładniejszy.
19.