MSZ 7 teraz o wiele lepiej, wcześniej było zdecydowanie za ciasno skadrowane
MSZ 7 teraz o wiele lepiej, wcześniej było zdecydowanie za ciasno skadrowane
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
5 i 6 IMHO rewelacyjne! Modelka ślicznado tego bardzo naturalny wyraz twarzy, intrygujące spojrzenie... bardzo mi się podobają obie fotki.
Technicznie można się obu fotek przyczepić (kadrowanie, przepały) ale nadal w zakresie przekazu, emocji jakie powodują jestem na tak![]()
Ostatnio edytowane przez Lifter ; 2.06.09 o 22:20
Dzięki za miłe słowa, niestety córa urosła (fotka 1 i 2) i już nie jest taka chętna do pozowaniaCzas pokaże czy druga (fotka 7) będzie równie intrygująca
![]()
Ostatnio edytowane przez nikas77 ; 2.06.09 o 22:22
dużo zdjęć masz w centrum kadru, przez co MSZ nie są wyróżniające się ale jak najbardziej poprawnie przekazują emocje ;]
na następny raz proponuję przygotować się do sesji i mieć w zanadrzu jakieś rozweselające sposoby/gadżety, brakuje mi uśmiechu, radości i dziecinnej beztroski na Twych zdjęciach, spróbuj zrobić sesyjkę 'na wesoło', zobaczymy jak wypadnie na forum
powodzenia
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Ostatnio edytowane przez nikas77 ; 3.06.09 o 15:35 Powód: Automatyczne scalenie postów
Dziewiątka po prostu zwala z nóg. Rewelacyjna fota, 100% naturalna, nie mogę oderwać oczu... Brawo!