Witam,
mam możliwość kupić E-300 wraz z obiektywem Zuiko 14-45 i facet chce za niego 750 zł . Jego przebieg wynosi 15425 i teraz pytanie do was czy opłaca mi sie kupić ten zestaw czy lepiej dozbierać i kupić coś lepszego.
Witam,
mam możliwość kupić E-300 wraz z obiektywem Zuiko 14-45 i facet chce za niego 750 zł . Jego przebieg wynosi 15425 i teraz pytanie do was czy opłaca mi sie kupić ten zestaw czy lepiej dozbierać i kupić coś lepszego.
E-300, zacny aparacik
Popatrz na allegro jak się ceny kształtują, bo ciężko coś doradzić.
Pamiętaj, że przebieg to nie wszystko.
Tyle to kosztuje srednia małpka.Tu masz lustro z matryca Kodaka.Niestety nie wiem czy ten przebieg to duzo czy mało.
Wg mnie mało ale ci ktorzy mają ten aparat pewnie udzielą Ci kompetentnej porady.
Znowu mit o matrycy kodaka
Mam E-500 i powiem szczerze, że nie widzę w niej nic nadzwyczajnego. Może trochę OT, ale czy ktoś mnie uświadomi ?![]()
Za samo E-300 dałem miesiąc temu 500,- na Alledrogo
The question is: What is a Mahna Mahna?
Ja mimo to,że kupiłem E-3, zostawiłem sobie E-300. To naprawdę kultowy aparat i zawsze do niego wracam, ale go nie sprzedam![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
750 ,- z obiektywem? Ja bym brał.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
czy lepiej dozbierać i kupić coś lepszego.
jaką kwote myślisz dozbierać , żeby kupić coś lepszego![]()
Witam
to za leży do czego będzie używany,
jak do robienia zdjęć to brać !!!!!!!!!!!
ale jak dla chwalenia się jaki to ja aparat posiadam przed znajomymi to nie brać!!!!!!!!!!
takie mam zdanie
Pozdrawiam
ps nie jestem złośliwy !!!!!!!!!!!!
OBYWATELGC
Aparat fajny, największym ograniczeniem a raczej dyskomfortem będzie ekran LCD - te większe 2,5 calowe dają jednak nieporównywanie większy komfort obsługi. Wszystko zależy od oczekiwań. Za takie pieniądze, ew. ciut większe można kupić E-4XX z 14-42 i chyba wolałbym tą drugą opcję, chociaż aparat bardziej delikatny. Niedawno sprzedałem E-410 +14-42 z przebiegiem 800 zdjęć...