C5D 1740L 50/1.4 70200/2.8 Nissin Di866
formaciany fotoblog .:. fotoziutek
"TruePic V+ (..) redukuje (..) efekt mory, które niekorzystnie wpływają na jakość obrazu w gorszych systemach"
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzip wyraźnie napisałem, że pod E 500Ale spoko... każdy post w tym temacie to zawsze jakaś pomoc przy wyborze
![]()
www.galeria.stalowcy.com --> Wojtka T. fotoreportaże z meczów Stali Poniatowa I nie tylko !!!
Witam !
A oto pare zdjec z mojego Zuiko 70-300.
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
e-510+dual kit+14-54+Fl-36R+70-300+kata DC-445
piękne szkło , kupiłem i używam z E500 , planuję zakup e30 lub e3 i przy okazji zapytam w co inwestować?![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Super test. Przeczytanie zaowocowało zakupem tego szkła i jestem pod wrażeniem. Po pobieżnych próbach jestem pod wrażeniem ostrości. Jedynie zauważyłem, że przy pracy pod światło potrafi nieźle zadymić. A byłem sceptycznie nastawiony naczytawszy się opinii i testów na optycznych. Miałem okazję porównać tego ZD z podobno klonem Sigmą 70-300 podpiętą pod Nikona D60 i wniosek jeden - nie jest to ten sam obiektyw pod względem optycznym. Literki ZD jednak faktyczne powodują że soczewki w obiektywie są lepszej jakości - na pewno wymóg jakościowy Olympusa. A przedtem myślałem, że to ten sam obiektyw tylko bagnet inny i cena Sigmy 2 x mniejsza.
+ do rep.
Pzdr.
D7K, T17-50/2,8VC,OM50/1.4, 58/2, 135/3,5, 61L/Z, DCR-250 (E-510 + 14-42 i 40-150 czasami)