Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: E-620 + 12-60 SWD gdzie kupić

| OlyJedi Awatar imacandi
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria

E-620 + 12-60 SWD gdzie kupić

Witajcie przeszukałem trochę ofert w necie ale nigdzie nie zpodają Oleczka e-620 ze szkiełkiem SWD 12-60, wszedzie kliepią z starymi 14-42 i to z ciemnymi. Będe wdzięczny za namiar seklepu w któym można go kupić we wspomnianej konfiguracji lub przynajmniej z jasnymi szkliełami analogowymi do KITowych.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar paakayttaja
    Mieszka w
    Rybnik / Jyväskylä
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Takiego zestawu nie ma i nigdzie nie widziałem. Jak Tobie zależy, to kup osobno body i obiektyw.
    Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Hmm dzięki za radę ale to już cena E-3 bez gripa

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    No niestety, ale Daghda ma rację, to jedyne rozwiązanie. Możesz spróbować wynegocjować jakiś rabat w sklepie, ale z tym różnie bywa ostatnimi czasy.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Nietypowo poradzę, że a nuż kupno osobno korpusu + obiektywu wyjdzie taniej.
    W najbliższą sobotę, 30 maja, w Saturnie jest ciekawa akcja polegająca na tym, że druga, tańsza rzecz jest za połowę ceny. Czyli kupując E-620 i 12-60 osobno, zapłacisz tylko połowę ceny za tańszy przedmiot z tej pary.
    Niedawno była taka akcja w Media Markt, ale tam niestety podwyższyli ceny tuż przed terminem promocji.

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    hmm ciekawe mc2 - aż tak wyrafinowanego zabiegu nie przemyślałem ale czy to możliwe wyszłoby jakieś 4,5 tyś miło ale rozsąznie

GoOrange
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez emc2 Zobacz posta
    Nietypowo poradzę, że a nuż kupno osobno korpusu + obiektywu wyjdzie taniej.
    W najbliższą sobotę, 30 maja, w Saturnie jest ciekawa akcja polegająca na tym, że druga, tańsza rzecz jest za połowę ceny. Czyli kupując E-620 i 12-60 osobno, zapłacisz tylko połowę ceny za tańszy przedmiot z tej pary.
    Niedawno była taka akcja w Media Markt, ale tam niestety podwyższyli ceny tuż przed terminem promocji.
    Już to sprawdziłem, niestety nie ze wszystkim jest tak kolorowo.
    Przykład: pralka, która kosztuje 800 zł będzie kosztować 999 zł, za dwie w "promocji" zapłacisz 1500 zł a za dwie bez promocji 1600 zł. Oczywiście jest to jakaś oszczędność ale trzeba pamiętać że wiele rzeczy pójdzie w ten sposób z wystawy gdzie bez łaski obniżają lekko ceny.

| OlyJedi Awatar sam13
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    My, jak kiedys właśnei była podobna promocja w MM, dzień wcześniej pojechaliśmy sprawdzic ceny tego co nas interesowało, później net i porównanie w sklepach, i na drugi dzień (bo ceny pozostały z dnia wcześniejszego) kupiliśmy 4 rzeczy oszczędzajac (do cen z netu) jakies 2200.

Jeżeli cena bezdie sensowan to warto podjechac i kupić tylko właśnie lepiej sprawdzić dzień wczesniej za ile sprzęt oferuja żeby sie nei napalić a później rozczarować.

GoOrange
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez sam13 Zobacz posta
    My, jak kiedys właśnei była podobna promocja w MM, dzień wcześniej pojechaliśmy sprawdzic ceny tego co nas interesowało, później net i porównanie w sklepach, i na drugi dzień (bo ceny pozostały z dnia wcześniejszego) kupiliśmy 4 rzeczy oszczędzajac (do cen z netu) jakies 2200.

Jeżeli cena bezdie sensowan to warto podjechac i kupić tylko właśnie lepiej sprawdzić dzień wczesniej za ile sprzęt oferuja żeby sie nei napalić a później rozczarować.
    Dzień wcześniej to już te ceny są takie jakie będą w dniu promocji bo oni nie są głupi i wiedzą że ludziska przychodzą i macają, sprawdzają itp.

| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice Rybnika
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ale sam13 pisał o cenach z netu, więc pewnie ze skąpca itp..
    Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether