Wcześniej tego nie widziałem, ale teraz jak za oknem ciemno to rzeczywiście widać te dziwne paski na niebie. Ciekawa sprawa.
Ale zdjęcie miłe dla oka.
Pozdrawiam
Wcześniej tego nie widziałem, ale teraz jak za oknem ciemno to rzeczywiście widać te dziwne paski na niebie. Ciekawa sprawa.
Ale zdjęcie miłe dla oka.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Wiesz jaki ze mnie ekspertZamieszczone przez qwerty
ale mimo wszystko kuknąłbym na obiektyw bowiem, Twoja fotusia wazy ponad 100kB czyli kompresja delikatna raczej (moge sie mylic).
PS. Twoje opisowe SM - 800mb az mnie przerazaHuah, gaddem dżimi.
a więc tak... ta fotka jak kilka przed nią oraz kilkanascie po niej robiona była przy założonej tulejce z filtrem uv. No i o dziwo tylko 2 foty z tej "serii" mają takie ślady na niebie. Następne juz nie a nie czysciłem filtra... fotki robione były w max. SHQ.
a co do 800 MB na kartachto wynik mojej podróży życia jak dotąd - na Gran Canaria
dobrze ze tam sprzęt i akcesoria tak tanio kupic mozna
![]()
Kanary powiadaszZamieszczone przez qwerty
Bomba, tylko cosik brakuje tematu : Kanary by qwerty...bedzie prawda
![]()
![]()
![]()
no coz... pewne wątpliwosci nasuwa mi jakosc tych kanaryjskich fotekto były moje pierwsze pstrykniete po kilku latach przerwy a wczesniej był Zenit ET... no i zachwycony nowym wynalazkiem nie starałem sie zbytnio strzelając masowo (ostatecznie kupiłem tam te 5 kart
), przy byle okazji i wyłącznie na automacie... tak wiec niekoniecznie są one dziełami sztuki
2-gi problem to kwestia wyboru... mogłbym wrzucic np. serie orchidei ale czy to byłoby takie ciekawe...
no i jak wybrac kilka zdjatek sposrod kilkuset? Jak juz gdzies napisałem nie jestem zbyt obiektywny w ocenie własnych fotek związanych z wielkimi emocjami a takie własnie tam były moim udziałem
![]()
Qwerty - nie moge sie doczekacMam cicha nadzieje ze i inni sie nie pogniewaja. Poza tym czy wszystkie fotki na forum muszą byc super fajne? Spojrz na moje...gdzie mi tam do Vodnika i innych
![]()
![]()
ok, obiecuję cos dacale nie wiem czy dam rade w tym tygodniu
![]()
@kondi![]()
Po prostu staram sie wrzucac naprawde interesujace fotki, powiedzmy prezentuje jakies 10-20 / 100. Dodatkowo nie pokazuje na forum publicznym fotek, ktore powiazane sa z moimi bliskimi, ot jakos tak.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
jeszcze jedna jesienna fotka - chyba na zakonczenie tej serii z mojej strony![]()
Pozdrawiam![]()
no cóż... wtedy było CHYBA zakonczenie tej serii z mojej strony a teraz jest to NA PEWNO tenże fakt