Dziękuję za zainteresowanie, niewiadome mi przyczyny tego, kilka zdjęć z ostatnich prób coś jak makro i nie tylko, bądźcie wyrozumiali, niestety kitowym 14-42, więc szału jakościowego nie ma.
Dziękuję za zainteresowanie, niewiadome mi przyczyny tego, kilka zdjęć z ostatnich prób coś jak makro i nie tylko, bądźcie wyrozumiali, niestety kitowym 14-42, więc szału jakościowego nie ma.
Ostatnio edytowane przez Bandit ; 6.06.09 o 22:35
Na obiektyw nie narzekaj.Sa na tym forum rewelacyjne fotki kwiatów robione tym własnie szkiełkiem.
Narzekać? nie no, taka dygresja do klasy (moich umiejętności, bo napewno więcej z tych szkiełek można wyciągnąć), stałka makro to to nie jest, ale konkurencja w tej klasie tym bardziej nie ma się czym popisać
Ostatnio edytowane przez Bandit ; 6.06.09 o 22:56
7 fajne, w 8 zrobiłbym większą GO i nie ucinał prawego kwiatka
A mnie się podoba 9- może płatki nie powinny być obciete, np zostawić w całości górną część, a uciąć w połowie lub 3/4 doną, ale i tak mi się podoba- jest słoneczne, ciepłe![]()
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 12.06.09 o 09:21
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach