Lepiej idź na jakość nie na ilość.
Kot mi się niepodoba
może poczytaj sobie kilka książek albo poradników internetowych o elementarnych rzeczach związanych z robieniem poprawnych i ciekawych zdjęć, to Ci na pewno pomoże w ocenie swoich prac, MSZ nie liczy się to co 'wykombinujesz a czasami przekombinujesz' w programie do obróbki ale liczy się pomysł i wykonanie zdjęcia, a najlepiej śledź wątki innych użytkowników, ucz się na cudzych błędach![]()
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
więc troche poczekasz, pomysł już mam teraz tylko wykonać a z tym bedzie troche zabawy
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Rozumię aluzje...ale niestety mam dysgrafie i dysleksje...więc jak ci sie błedy nie podobaja to juz Twoj problem ja sie staram jak moge![]()
Ostatnio edytowane przez Hampton21 ; 27.05.09 o 14:02 Powód: Automatyczne scalenie postów
Nie opowiadaj, że się starasz!
Są słowniki, wtyczki do sprawdzania pisowni itp. Jesteś leń!Masz wygodną wymówkę i to Cię (w Twoim mniemaniu) usprawiedliwia. To, że komuś (Twoje) błędy nie podobają, to nie jego a jednak Twój problem. Moż przestać odwiedzać ten wątek, oceniać, doradzać. Będzie MZ, Twoja strata
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Hampton21, pstrykasz bardzo oklepane motywy. Ja mam alergię na zachody słońca, bo raz, że każdy w swoim życiu widział ich tysiące, a dwa, że bardzo trudno je ciekawie sfotografować. Zazwyczaj jest dużo za dużo pomarańczu, róży, nudne (bo widziane już setki razy) niebo i niewiele więcej. Dlatego też, jeżeli światło zachodzącego słońca Cię interesuje, to może postaraj się je wykorzystać? Poobserwuj, jak oświetla różne przedmioty, budynki, krajobrazy i spróbuj zagrać światłem, czymś mniej oczywistym i delikatniejszym w wyrazie.
PS. Do przeglądarek są wtyczki internetowe ze słownikami, polecam
Ech, żenujący komentarz. Jest jeszcze mnóstwo rzeczy, których w twoich czasach nie było, a obecnie są już odkryte i o dziwo istnieją. W twoich czasach ludzie mieli ADHD tak samo jak teraz, tylko nikt nie wiedział, czemu są tak nadpobudliwi. Teraz dużo więcej wiadomo. Jeśli brakuje Ci wiedzy w jakimś temacie, to albo się nie wypowiadaj tak ostro i agresywnie, albo się doucz.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez suchar ; 28.05.09 o 00:12
Hampton, może wrzuć jakieś nowe fotki dla rozładowania atmosfery, bo dyskusja troszkę zboczyła z tematu![]()
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
Tak samo kiedyś nie było witamin, grup krwi...
Nie można zakładać, że kolega się nie stara. Suchar ma rację - zniż ton wypowiedzi.
@Hampton21: rzeczywiście możesz używać wtyczek spr poprawną pisownię, choć może niedługo nie będziesz tego potrzebował:
http://www.tvn24.pl/-1,1602296,0,1,t...wiadomosc.html
Dyskusja na ten temat: https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=18673
PS. @manol - pod koniec wypowiedzi chyba kodowanie Ci się zepsuło:Kod html:#$^$##