Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Zdjęcia... Artur

manol
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Hampton21 Zobacz posta
    wkoncu ktos z konkretem wyskoczyl i sie nie boi zrabac wiec bede musiał leciec w plener porobic jakies foty i pomyslec jak cos poprzerabiac i wyskoczyc z jakims konkretem
    Od teraz będę czekał z niecierpliwością na Twoje zdjęcia!

| OlyJedi Awatar Lifter
    Mieszka w
    Bydgoszcz/Warszawa
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Ann Zobacz posta
    Lifter zajrzyj TU :
    http://so.pwn.pl/lista.php?co=usun%B1%B3e%B6
    A później kogos wyśmiewaj.
    Link to raczej autorowi wątku się bardziej przyda niż mnie... Więcej w PW. EOT.
    Life is one choice after another, then you live them, choose wisely...
    Amatorskie fotki Liftera

kowalikster
    Gość
    Lepiej idź na jakość nie na ilość.
    Kot mi się niepodoba

| OlyJedi Awatar kYs
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    może poczytaj sobie kilka książek albo poradników internetowych o elementarnych rzeczach związanych z robieniem poprawnych i ciekawych zdjęć, to Ci na pewno pomoże w ocenie swoich prac, MSZ nie liczy się to co 'wykombinujesz a czasami przekombinujesz' w programie do obróbki ale liczy się pomysł i wykonanie zdjęcia, a najlepiej śledź wątki innych użytkowników, ucz się na cudzych błędach
    ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
    Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
    | -> MOJA GALERIA OC <- |
    Olympus E-510

Awatar Hampton21
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez manol Zobacz posta
    Od teraz będę czekał z niecierpliwością na Twoje zdjęcia!
    więc troche poczekasz, pomysł już mam teraz tylko wykonać a z tym bedzie troche zabawy
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez Lifter Zobacz posta
    Link to raczej autorowi wątku się bardziej przyda niż mnie... Więcej w PW. EOT.
    Rozumię aluzje...ale niestety mam dysgrafie i dysleksje...więc jak ci sie błedy nie podobaja to juz Twoj problem ja sie staram jak moge
    Ostatnio edytowane przez Hampton21 ; 27.05.09 o 14:02 Powód: Automatyczne scalenie postów

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    ...ale niestety mam dysgrafie i dysleksje...więc jak ci sie błedy nie podobaja to juz Twoj problem ja sie staram jak moge
    Nie opowiadaj, że się starasz!
    Są słowniki, wtyczki do sprawdzania pisowni itp. Jesteś leń! Masz wygodną wymówkę i to Cię (w Twoim mniemaniu) usprawiedliwia. To, że komuś (Twoje) błędy nie podobają, to nie jego a jednak Twój problem. Moż przestać odwiedzać ten wątek, oceniać, doradzać. Będzie MZ, Twoja strata
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

manol
    Gość
    (...) Rozumię aluzje...ale niestety mam dysgrafie i dysleksje...więc jak ci sie błedy nie podobaja to juz Twoj problem ja sie staram jak moge
    Co to takiego? Choroby? Jeżeli tak, to zapewne, można je wyleczyć. Pewnie też ADHD masz? Nie, lepiej HADHD? Jeśli za moich czasów to nie istniało, to #$^$## jest wymyślone.
    Ostatnio edytowane przez manol ; 27.05.09 o 23:53

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Hampton21, pstrykasz bardzo oklepane motywy. Ja mam alergię na zachody słońca, bo raz, że każdy w swoim życiu widział ich tysiące, a dwa, że bardzo trudno je ciekawie sfotografować. Zazwyczaj jest dużo za dużo pomarańczu, róży, nudne (bo widziane już setki razy) niebo i niewiele więcej. Dlatego też, jeżeli światło zachodzącego słońca Cię interesuje, to może postaraj się je wykorzystać? Poobserwuj, jak oświetla różne przedmioty, budynki, krajobrazy i spróbuj zagrać światłem, czymś mniej oczywistym i delikatniejszym w wyrazie.

PS. Do przeglądarek są wtyczki internetowe ze słownikami, polecam

Co to takiego? Choroby? Jeżeli tak, to zapewne, można je wyleczyć. Pewnie też ADHD masz? Nie, lepiej HADHD? Jeśli za moich czasów to nie istniało, to #$^$## jest wymyślone.
    Ech, żenujący komentarz. Jest jeszcze mnóstwo rzeczy, których w twoich czasach nie było, a obecnie są już odkryte i o dziwo istnieją. W twoich czasach ludzie mieli ADHD tak samo jak teraz, tylko nikt nie wiedział, czemu są tak nadpobudliwi. Teraz dużo więcej wiadomo. Jeśli brakuje Ci wiedzy w jakimś temacie, to albo się nie wypowiadaj tak ostro i agresywnie, albo się doucz.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez suchar ; 28.05.09 o 00:12
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

| OlyJedi Awatar kYs
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Hampton, może wrzuć jakieś nowe fotki dla rozładowania atmosfery, bo dyskusja troszkę zboczyła z tematu
    ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
    Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
    | -> MOJA GALERIA OC <- |
    Olympus E-510

kowalikster
    Gość
    Tak samo kiedyś nie było witamin, grup krwi...
    Nie można zakładać, że kolega się nie stara. Suchar ma rację - zniż ton wypowiedzi.

@Hampton21: rzeczywiście możesz używać wtyczek spr poprawną pisownię, choć może niedługo nie będziesz tego potrzebował:
    http://www.tvn24.pl/-1,1602296,0,1,t...wiadomosc.html

Dyskusja na ten temat: https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=18673

PS. @manol - pod koniec wypowiedzi chyba kodowanie Ci się zepsuło:
    Kod html:
    #$^$##