Witam jestem nowym użytkownikiem zalogowałem się jakieś 30 min temu i wrzuce kilka swoich prac....a pracuję z sprzętem olympus sp 560 uz...a zachody słonca to mój ulubiony motyw....pozdrawiam wszystkich uzytkownikówi życze miłego ogladania
![]()
Witam jestem nowym użytkownikiem zalogowałem się jakieś 30 min temu i wrzuce kilka swoich prac....a pracuję z sprzętem olympus sp 560 uz...a zachody słonca to mój ulubiony motyw....pozdrawiam wszystkich uzytkownikówi życze miłego ogladania
![]()
Ostatnio edytowane przez Hampton21 ; 25.05.09 o 15:35 Powód: Zmiana tytułu
jak dla mnie swietne kompozycje.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
no no, nieźle zacząłeś. wszystkie 3 kadry bardzo fajne.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Widze że nawet wam się spodobały moje prace wiec dodam kilka troche starszych prac![]()
Bardzo ładne ujęcia . Ślimak superek .![]()
Witam,
Na początek prośba - numer po kolei swoje zdjecia, będzie się łatwiej do nich odnieść.
Pierwsze 3 bardzo mi się podobają - kadr, kompozycja. Super
Kolejne 3 już trochę słabsze - np. na zdjęciu ze ślimakiem oko leci na przepał na muszli.
Z drugiej serii pierwsze i drugie za ciemne jak dla mnie.
[OT] Ta manifestacjapojawiająca się niemal w każdym twoim poście to jakaś prywatna krucjata? [/OT]
Poprostu spodobały mi sie emoty i tylko dlatego dałem ale jak was to ze tak powiem wnerwia to juz usówam...i to nie miało nic wspolnego z tym by przyciagnac wasza uwagepozdrawiam all i niedługo napewno wrzuce kolejne prace
jeszcze raz przepraszam za te emoty
Kórde chyba jestem tępy ale nie da rady ich usunac bo nie widze nigdzie edycji ;/![]()
Ostatnio edytowane przez Hampton21 ; 26.05.09 o 14:02
Prosze o każda rade co poprawic czy za jasne czy za ciemne mile widziana ostra krytykabo fotografia to moj kolejny zywiol wiec chce dazyc do perfekcji ;p choc daleka droga przedemna
ale uparta ze mnie bestia
wiec kiedys tego moze dokonam :P
A i miał bym prośbe do kogoś kto się posługuje takim sprzętem jak Olympus sp 560 uz bo miał bym kilka konkretnych pytań...
Ostatnio edytowane przez Hampton21 ; 26.05.09 o 13:59