Vodnik a nie Wodnik![]()
Vodnik a nie Wodnik![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
He, vodnik a nie wodnik
Wybacz, ale jako wytłumaczenie podam fakt, że miesiąc temu skończyłem 30 lat i w tym wieku to już pewne części organizmu nie stają... na wysokości działania i takie katastrofy się zdarzają.
Idę se zrobić "jesień w obiektywie"
Pozdrówka
Vodnik ma rację, ja tego programu używam od roku , jest prosty i intuicyjni i działa O.K. i jest za free!!!,Zamieszczone przez vodnik
Witam ponownie po wielkich bojach z komputerem, TPsa i ujeszcze nie wiadomo z czym. Już doczytałam , że fotki należy zrobic w formacie 3:2 więc przestawiłam juz tryb w aparacie...ael mam pytanie, czy jesli wpadnie mi kiedyś do głowy zrobić z tego duża odbitkę powyżej 10x15 to czy wówczas nie dojdą mi białe ramki na zdjęciu - nie znam się zupełnie na tym wiec najpierw wole zapytać![]()
Pozdrawiam
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest
co znaczy duzą fotkę? Jesli stosunek bokow zamierzonego wydruku pozostanie 3:2 to nie powinno byc zadnej białej ramki - chyba ze fotolab nie da rady zrobic az tak duzej sensownej fotki ale tu mozliwosci labow są rozne i najlepiej dowiadywac sie w konkretnym... Ramka a raczej margines pojawi sie jesli zażądasz wydruku fotki o stosunku bokow 4:3 (jesli lab sam przytnie to nie poznasz) i to bez względu na jej wielkosc w cm.
tzn czy z formatu 3:2 wyjdzie mi zdjęcie 30x45 bez białych ramek![]()
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest
wyjdziei to... na pewno nie bokiem
![]()