ostatnia fotka całkiem fajniusia, choć na wyjeździe z tunelu powstały małe przebarwienia ale ogólnie rzecz ujmując jest dobre
w czym sklejasz HDR'y?
ostatnia fotka całkiem fajniusia, choć na wyjeździe z tunelu powstały małe przebarwienia ale ogólnie rzecz ujmując jest dobre
w czym sklejasz HDR'y?
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
w photomatixie w zasadzie to dopiero zaczynam się w to bawić ale muszę przyznać że coraz bardziej mi się podoba ( zafascynowałem się zdjęciami qbic'a - może kiedyś osiągnę taki poziom)
a dorzucę jeszcze jedno - może nie jest doskonałe ale jak powiedziałem cały czas eksperymentuję![]()
Obiadowy pojazd (traktor z łychą) mi się podoba, fajna paleta kolorów w nim wyszła.
no ja również w photomatixie próbuję coś zdziałać ale nie mogę osiągnąć naturalnego efektu, zawsze wychodzą jakieś kosmosy przez co zdjęcie wygląda plastikowoale będę walczył dalej, może coś w końcu z tego wyjdzie
co do traktora to jak dla mnie za duża tęczanie przepadam za aż takimi abstrakcjami
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
Też zaczynam HDR-ować ale tylko tak na próbę traktorek super ;domek jak dla mnie za niebieski
Za robertem... Traktor na tak, domek na nie.
Woda ładna. Czuć bijącą z tego miejsca ciszę. Ciszę i spokój.
Woda śliczna, jak napisał kowalikster: taki spokój bije z tego zdjęcia. Szkoda, że niebo nie dopisało.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA