Ślimak superŁadny kadr i kolory... lampka hmm zupełne nijaka
Ślimak superŁadny kadr i kolory... lampka hmm zupełne nijaka
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ślimaczek (nr 43) całkiem niczego sobie...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
dzięki za ostatnie komentarze
a dzisiaj byłem na pikniku w Góraszce
Pogoda była nie bardzo- wrzucam Miga 29 który najbardziej mnie ruszył ( nie mam na myśli zdjęć oczywiście)![]()
Kapliczka w kolorze lepsza. Ślimak ładny. Żarówka bez polotu.
samolot fajnie ci wyszedł, podoba mi się jak na pierwszym zdjęciu widać na chmurze ciepło jakie zostawia silnik. Jedyne co to ostrość troche kiepska ale przy 150 mm ciężko ją zachować.
jeszcze kilka z pikniku ...![]()
Pierwsza seria z pikniku MZ lepsza od drugiej, na której zamroziłeś w kadrze dynamikę prezentowanych obiektów, przez co zdjęcia w odbiorze są nienaturalne. Szczególnie widać to na fotkach 48 i 49, obiekty zawisły w powietrzu i odnoszę wrażenie, że zaraz runą na ziemię
Oglądając zdjęcia Migów nie odnoszę takiego wrażenia (chyba przez smugi kondensacyjne, spaliny czy też "palące się" silniki) ale jak to wyczytałem przed chwilą w którymś z wątków... "**** nie urywają"![]()
Ostatnio edytowane przez Lifter ; 9.06.09 o 23:41 Powód: dopisek...
Podoba mi się 24, 33, 44- ale 44 tylko dlatego że mam lampy to taki mój mały fetysz![]()
a to pierwsze próby HDR ...
i jak![]()
hdr mi się podoba, uciął bym tylko troszkę górę. Zapraszam do mnie na ocenę ostatnich moich 4 zdjęć, bardzo zależy mi na opinii.