Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Co jest ludzie tylko helmuth się udziela. Czyżby już nikogo nie było stać na komentarz?( 24 i 25 robione jeszcze kompaktem olka 745 UZ)![]()
24 i 25 przyjemne ale MZ troszkę poobcinane. Na 24 obcięta lewa strona dolnego dysku. Na 25 przycięty krzak z góry. O 26 nie będę nic pisał, żeby nie być posądzony o "wycinanie" konkurencji. Mam w moim wątku podobny most, tu i kilka postów dalej. Na 27 chyba żle ustawiłeś balans, powinno MZ wyglądać jakoś tak:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję postaram sie nie obcinać , teraz trochę natury...![]()
dzisiaj przyszło mi coś takiego do głowy - bo już chyba na niej nie zagram![]()
Witam gitara podoba mi się choć może skadrowałbym tak aby nie było widać tej rury w narożniku![]()
A teraz cosik takiego.....![]()
34 mi się podoba, ale jeszcze pobawiłbym się suwaczkami, żeby niebo było bardziel niebieskie, może tak?:
http://<div style="text-align: cente...></font></div>
Również 36 wpadło mi w oko, szkoda tylko, że startujące łabędzie nie są na "czystym" tle. Ta motorówa, z którą się jakby ścigały, mogła by być trochę wyżej, z tyłu, z przodu a nie jako tło łabędzi. No ale nie można mieć wszystkiego naraz![]()