Witam- jako że to moje pierwsze fotki i pierwszy post
proszę nie zostawiać na mnie suchej nitki, - jak to mówią co mnie nie zabije to mnie wzmocni, a przy okazji czegoś nauczy..
Witam- jako że to moje pierwsze fotki i pierwszy post
proszę nie zostawiać na mnie suchej nitki, - jak to mówią co mnie nie zabije to mnie wzmocni, a przy okazji czegoś nauczy..
No, no! NieżleMost chyba zbyt późno robiony (czarna noc), lulek zbyt centralnie a wisła jakaś nieostra. W sumie jak na debiut nie jest źle, dawaj następne
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
IMHO lulek mniejszy mógłby też być ostry (chodzi mi o nieco większą GO). Jak dla mnie najbardziej z tych czterech to zamek. Ładne światło, kolory... podoba mi się kadr.. oczy same wędrują w stronę zamku![]()
Witaj.
Most ładny ale za ciemny, mogłeś się udać na fotkę wcześniej - najlepiej robić zdjęcia nocne po zmroku zanim nastanie ciemna noc, niebo wtedy wychodzi atramentowe.
Zamek ok, ale jakoś nie chwyta oczu - może przez to, że jest za bardzo zakryty skarpą(?)
Kwiatuszki, robaczki... ogólnie makro nie jest moją dziedziną więc nie ocenię.
Rzeka nieostra, może niewyostrzyłeś po zmniejszeniu.
Początek ok. Dawaj następne. I numeruj zdjęcia - będzie łatwiej się odnieść na przyszłość.
Dziękuje za w sumie pozytywne oceny , zgodnie z sugestią numeruję zdjęcia
Tematyka różnorodna ,
pozdrawiam klubowiczów i zachęcam do oceny
masz oko. będą z Ciebie ludzie![]()
a_wykrota - serdeczne dzięki- pozdrawiam
widzę że nikt jakoś nic nie pisze , więc aby Was troszeczkę zmobilizować wrzucam kolejna partię i niecierpliwie czekam..
Podoba mi sie akordeonista, tylko te mikrofony mi nie pasują, ale muzykant mi się podoba.
Pozdr.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Mi podchodzą:
10 choć faktycznie troszkę zaśmiecone (mikrofon, jakaś rurka, coś po prawej wystaje), za to minę grajek ma perfekcyjną... świetnie go złapałeś.
13 IMHO bardzo udany księżyc, zachowaj kiedyś przyda się do wklejenia w jakiś wieczorny pejzaż![]()