Ja się nie obrażam![]()
zZz
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Mój dziadek to był spec od silników. Sam nawijał. Nawet sobie taką specjalną maszynkę do nawijania zrobił z licznikiem, która mu ilość zwojów zliczała
Programy płacowe są fajne, szczególnie, gdy ni z tego, ni z owego naliczą Ci wynagrodzenie chorobowe 1 000 000 000. Ot, taka ciekawostka z zeszłego miesiąca. Niestety szef biura rachunkowego to zgłosił do producenta i już poprawka wyszła![]()
The question is, who cares?
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
idealnie ujęcie pod hdr - niestety chmury zaszumiały ; ) bardzo mały obrazek zamieściłeś nie można wpatrzeć się w szczegóły.
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Jakby to było ze statywu..to pseudo HDR i to z jotpega.
zZz