Edyta nr 1 i 2 ładnie uchwycona. Mam tylko wrażenie, że trochę za jasno, tak jakby lampa za mocna?
Edyta nr 1 i 2 ładnie uchwycona. Mam tylko wrażenie, że trochę za jasno, tak jakby lampa za mocna?
Widać że modelka ma pozytywną osobowość pokazałeś to na zdjęciu i to plus![]()
A mnie podobaja sie jabluszka, ale MSZ tlo jednak przeszkadza
Na portretach sie nie znam, modelka sympatyczna, ale MSZ kolorystyka i swiatlo na tych fotkach raczej nie dodaja jej uroku, i nie chodzi mi tutaj o zrobienie z dziweczyny w PS Claudi Schiffer, ale jednak popracowalabym jeszcze nad tymi fotkami![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Dzięki za wszelkie uwagi. Odnośnie jabłuszka to tło było z premedytacją, może rzeczywiście byłoby lepiej bez. Tak czy inaczej dziękuję za cenne uwagi. Pozdrawiam.
ja bym jednak radził nie używać na początku wbudowanej lampy przy portretach. Można ustawić modelkę koło okna. Zobaczysz jaka jest różnica w plastyce twarzy. Ładniej wygląda cały podbródek, nieładnie wygląda ucho obcięte na pół. Jak już opanujesz portret w zastanym świetle możesz spróbować użyć lampy wbudowanej do doświetlenia (rozproszenia cieni) ale jeśli to jest główne źródło światła to wygląda to niestety fatalnie.
Zbyszek, zajebiaszcze fotki![]()
48. jabuszko calkiem calkiem.. udana fotka!
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
chyba zle dodales bo nic nie widac i nic sie nie otwiera,pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk