Numeruj fotki.
Ostatnie dwie mi się niepodobają. Na pierwszym zrobiłeś zdjęcie łąki ze stanicą w tle, tzn z kawałkiem zadaszeń stanicy. W drugim złapałem jakąś osobę w drzwiach.
Ogólnie to tymi fotkami przypomniałeś mi moją wycieczkę na Ukrainę po zdaniu matury.
Przepraszam zapomniałem o numerowaniu. Mój błąd. Następnym razem się poprawię![]()
Architektura mówisz ?? na zdjęciu widać więcej mało estetycznie pokazanych drzew niż głównego elementu jakim miał być budynek - budynek pokazany w mało ciekawy sposób - jestem zdecydowanie na Nie.
NIE JESTEM TU ABY POKLEPYWAĆ PO PLECKACH I WMAWIAĆ ŻE ROBISZ DOBRE ZDJĘCIA
Witam
Ostatnia seria ciekawa
2-czka kosciół "leci" w lewo , 21 za dużo zieleni .
Za mały kontrast , jak napisali poprzednicy .
Pozdrawiam
Jak tak popatrzyłem to rzeczywiście można by coś poprawić w 21. W zasadzie to zdjęcie nie było poddane żadnej obróbce poza wyostrzeniem po zmniejszeniu. Poniżej prezentuję to samo po pewnych zmianach. Może to bardziej przypadnie do gustu???
Dziękuję za komentarze i pozdrawiam.
22. Kościół w Trzcinicy koło Jasła (odsłona 2)
![]()
Moim zdaniem zdecydowanie lepiej![]()
Jestem ciekawa ile uciąłeś dołu i dlaczego ?
Poświeć tez trochę czasu na obróbkę zdjęć w programach graficznych , wtedy fotki bedą prezentowały się o wiele lepiej![]()
Pozdrawiam
Dół został obcięty tylko dlatego że zdjęcie było robione podczas festynu i u dołu było pełno ludzików. Ale w sumie z miejsca z którego robiłem zdjęcie to niewiele ucięte. Wygląda na to że bez obróbki to nie przejdzie nic.
Pozdrawiam.