przewrócił się taki rowerek/samochodzik z drugim szkrabem![]()
przewrócił się taki rowerek/samochodzik z drugim szkrabem![]()
OjojojA to peszek
![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Mina bezcenna, resztę można kupić...![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
kadr jest fajny ale wyglada jak w studio na tapecie,ale ja sie nie znam.![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Jakby twarz kobiety było widać, to MZ byłoby lepsze.
Za 2 tyg mam sesję weselną ... Myślę, że spróbuję coś podobnego.
Pozdrawiam
Witaj,
W tej tematyce nie mam wogóle doświadczenia, ale jako odbiorca muszę powiedzieć że to zdjęcie nie przemawia do mnie.
MSZ jest sztuczne, kolorystyka leży i kwiczy, tło faktycznie wygląda jak fototapeta. Nie byłoby lepiej, gdybyś ustawił się na wprost nich?
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Tło jest naturlane, niebo było zachmurzone przed burzą może dlatego taka kolorystyka. Tak czy inaczej krytyka przyjęta.
Ostatnia seria przednia. Ładne kadry.
Szkoda, bo brak tu lekkiej korekcji kontrastu.Zdjęcia jedynie zmniejszone i wyostrzone.