Rodzinkę (zakładam, że to Twoja) masz super, ale zdjęcie... nadaje się tylko do albumu rodzinnego. Za ostre światło, nieciekawy kadr, słabe kolory.. można wymieniać bez końca..
Wcześniejszy portret jest źle oświetlony. Zauważ, że nos modelki rzuca cień na prawy policzek. Zwracaj na to uwagę a efekty Twojej pracy będą lepsze![]()
Oczywiście jest istotne aby zdjęcie było w miarę poprawnie naświetlone i ostre ale dla mnie podmiot zdjęcia jest dużo ważniejszy w przeciwnym razie można strzelać sobie butelki po piwie dla wprawy.
Twoje postacie na zdjęciach są sztywne. Spróbuj może nawiązać z nimi kontakt wzrokowy powinno być ciekawiej.
Pozdrawiam
No cóż zdjęcie rodzinki robiłem około 14 więc światło owszem było ostre a nie zabrałem lampy. Podobnie z cieniem nosa gdybym dopalił to by pewnie było lepiej. Dzięki za uwagi, postaram się wprowadzić je w czyn. Pozdrawiam.
Dawaj te z Ukrainy.
Witaj Zbyszek,
Podoba mi się te, dzieciaczek... Doskonałe ujęcie chwili !!
Tylko mam zastrzeżenia a propo tonacji. Troszkę ciemna ta fotka. Ale tylko ciuteczkę![]()
pozdrawiam
Jestem. Dlatego się udzielam
No cóż, zdjęcie było zrobione praktycznie wieczorem. (przy grilu)
WITAJ fajny brzdącgeneralnie zjea sa fajne, brakuje im tylko ostrosci, ale jest ok
pozdrawiam i zycze powodzenia w pstrykaniu kolejnych
Uroczy chłopczyk- wspaniale uchwyciłeś ten moment
A co się stało, jeżeli mogę zapytać?![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach