5 mi sie podobamoje klimaty. Widze to w B&W i z winetką.
6 tez ciekawa - dynamiczny kadr.
4 wogóle do mnie nie przemawia.
5 mi sie podobamoje klimaty. Widze to w B&W i z winetką.
6 tez ciekawa - dynamiczny kadr.
4 wogóle do mnie nie przemawia.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Na 4 ładnie poradziłaś sobie ze światłem a na 5 z GO- wyeksponowałaś to, co uznałaś za istotne. 6 wogóle mnie nie rusza (taki temat
)
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
dziękuję bardzo za opinie i liczę na więcej... tematyka moich zdjęć jest dość zróżnicowana... na razie szukam swojego miejsca...
a dziś takie próbki trochę makro...
Witaj !!! Calkiem, calkiem te Twoje poczatki, milo popatrzec
pozdr.
Fajnie, fajnie największe wrażenie na mnie 2 zrobiła i ślimaczek![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Na pierwszym śmieć trochę przeszkadza. Drugie fajne, brakuje tylko chmur ładnie oświetlonych.
E-3, E-510
Ślimaczek pierwsza klasa. Podobie mie sie![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
piąteczka SIUPER bo lubię takie baaardzo i ślimaczek OK, krajobraz z mgłą bardzo ładny![]()
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
Ślimak, ślimak pokaż rogi dam Ci sera na pierogi
Ślimak superek. Latawce, dumachawce, wiatr też superek a pozostałe bardzo mile się oglada. Proszę o więcej![]()
No dobrze zapowiadający początek.
5 jak najbardziej
6 capoeira MZ za szeroko w kadrze bym zostawił tylko tych wygibasów w środku.
8 Ślimak przyjemny w odbiorze ale prędkość to ma kosmiczną.
9 drzewo MZ za bardo nasycone kolorem i jakoś nie wiadomo na czym się skupić.
Więcej będzie jak dołożysz foty.
Pozdrawiam.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.