Przedstawiam pierwszą próbę z makro z odległości 1 cm. Wiem, że liść nie najpiękniejszy i że trochę prześwietlona kropla. Dziękuję za uwagi, aparat 590UZ.
Przedstawiam pierwszą próbę z makro z odległości 1 cm. Wiem, że liść nie najpiękniejszy i że trochę prześwietlona kropla. Dziękuję za uwagi, aparat 590UZ.
Fotkę już sam oceniłeś...Dodałbym jeszcze tylko białe plamy (przepały) w tle - za liściem...
Pozdrawiam...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Jak na początek, jest nienajgorzejPozdrawiam.
Najlepiej zakazać wrzucać nudne i słabe foty. Niech tylko idealne będą
A mi się wydawało że po to jest dział dla początkujących.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
tak jak mówisz helmut teraz długo sie zastanawiam nad zdjęciem zanim je wstawię, a to dzięki ostrej krytyce na samym początku.
Dużo chęci mało czasu
mój wątek: http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=15619
To znaczy, że krytyka odniosła pożądany skutek![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja się nie obrażam za krytykę, umieszczając tu zdjęcie nie zrobiłem tego po to żeby byc chwalonym, sam wiem że to zdjęcie nie jest dobre. Ale z kropelkami na razie dam sobie siana![]()
Poszukaj w naszej galerii. Kropelki znajdziesz np u helenae . Jak będziesz miał coś podobnego- pokaż![]()