Z ostatniej serii podoba mi się 18.
Z ostatniej serii podoba mi się 18.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Pamiętaj że jestem amatorem
Pierwsza seria 7 ma bardzo fajny klimacik tylko ja bym troszkę poprawił skórę
Ostania seria: 18 i 20 gratuluję trafionych kadrów, przyciąga wzrok na dłużej zwłaszcza 18 i jej spojrzenie ;20 troszeczkę przeszkadzają mi te "chaszcze" ale generalnie fota na pięć.
PZDR
Saboor
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 15.06.09 o 08:40
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez kowalikster ; 15.06.09 o 08:41 Powód: Automatyczne scalenie postów
Kolejny set, tym razem dorzucę trochę sportu.
Pzdr!
18'nastka najlepsza
Dla mnie betka_3- dużu potencjał! czekam na więcej portretów
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Kolejna seryjka, oglądać po otwarciu w nowym oknie/karcie. Pozdrawiam!
P.S. O co chodzi z tą galerią na stronie? Wysyłałem zdjęcia już kilka razy i za każdym, po wysłaniu zdjęcia, pojawia się wzmianka o konieczności akceptacji moderatora - ile trzeba czekać? Rok?![]()
Ostatnio edytowane przez Yodzisz ; 17.07.09 o 18:52
Z ostatniej serii podoba mi się 28, lubię takie klimaty, 27 jest ładne ale jakoś nie przemawia do mnie, a i te białe plamy w tle odwracają moją uwagę. Natomiast co do reszty nie wypowiadam się bo nie jestem godzien.
PS. Na 30 modelka zrobiła zeza?
Edit: poprawiono interpunkcję![]()
Ostatnio edytowane przez wylepiony ; 17.07.09 o 19:03
Na 27, moment kapitalny ale tło rozprasza. Może, gdyby pokombinoweć z obróbką? Za to 28 prawie świetnePiszę prawie bo na takich zdjęciach, przynajmniej pion powinien być na miejscu
Tu leci w prawo.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witam ponownie,
Dorzucam kolejne zdjęcia - z portretami dałem sobie na razie spokój, bo jakoś nie mogę się zebrać w sobie na porządną sesję (nie chce mi się). Poza tym czasu na bieganie z aparatem niewiele i w zasadzie od święta coś pstryknę, więc kolejna seria jest mocno rozbieżna. Jak zwykle liczę na komentarze, opinie i oceny. Im więcej krytyki, tym lepiej! Pozdrawiam i dziękuję!
P.S. Jeśli Photoshop komuś przeszkadza, to... No cóż, trudno.