dzieki domadmwiem ze ortografia nie jest moja najsilniejsza strona
pzdr.
dzieki domadmwiem ze ortografia nie jest moja najsilniejsza strona
pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Hej Judaszu
No francuzka wrzutka bardzo fajna, wogóle urocza ta wioska. Ehhhh, mogła bym w takiej mieszkać![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Judasz ladne fotki z Francji az milo oko nacieszyc![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Witaj
jestem pierwszy raz u Ciebie w gosciach i bardzo mi sie podoba , wioseczka taka basniowa , ciekawe te ujecia waziutkich uliczek , super ten palacyk na koncu
jezeli ktos jest esteta (ja sie do nich zaliczam) w miejscowosci ktora przedstawiles mozna osiagnac stan blogiego spokoju , nieraz sie zastanawiam dlaczego "Tam" mozna a "Tutaj" juz nie , inni ludzie czy co ?
Wrzucaj podoba sie nadal![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Nie wyobrażałem sobie, że może na ziemi być tak czyste miejsce.
A jeśli jest czyste - czy tam są ludzie ? młodzi ludzie ?
Piękne - pozdrawiam![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
widzisz Mirku , w kraju gdzie mieszkasz mam siostre przyrodnia , tam jest czysto , w miejscu gdzie ja mieszkam (Poznań) idac na spacer po miescie trzeba robic slalom pomiedzy psimi kupami i patrzec czy balkon ci na glowe nie spadnie , w "moim" watku widziales pewnie piekna brame z malowidlami na scianach i suficie , moglo by to cieszyc oczy wiele lat , ale znalazl sie jakis jeden z drugim (nawet nie wiem jak "to" nazwac) i musial je pomazac sprejem , wiem wandalizm jest wszedzie , ale takiego przyzwolenia na smiecenie i sranie na srodku chodnika nie ma nigdzie , kiedys zwrocilem uwage klientowi ktory przyjechal do mojej firmy i rzucil peta prosto pod schody , zapytalem czy w domu zonie tez tak robi , wiesz co mi powiedzial ? , ze chcial cos u mnie kupic , ale skoro jestem taki glupi to pojedzie do konkurencji , nie dziw sie wiec nam ze patrzac na te zdjecia robimy wielkie oczy ze zdziwienia
patrzac wiec na zdjecia tej malowniczej wioseczki , mozna sie ... *
* niech sobie kazdy w miejsce kropki wpisze to co sam czuje patrzac na ta piekna miescinke ze zdjec powyzej
Widzisz Mirku - Centus Ci odpowiedział.
Zauważ, że nieraz sam się dziwiłeś dając rady, że to u nas nie działa.
Może jeszcze kilka lat... choć wątpię.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||