upewniłem się tylko, że szkło warte zakupu, a dzięki uprzejmości Plumka miałem możliwość popatrzeć tym "okiem " na świat
+ do rep
pozdrawiam
upewniłem się tylko, że szkło warte zakupu, a dzięki uprzejmości Plumka miałem możliwość popatrzeć tym "okiem " na świat
+ do rep
pozdrawiam
7-14 jest niesamowity
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
A mam jeszcze pytanie ciekawostkowe. Obiektyw ma zakres od 7-14. Proszę powiedz jak zachowuje się obiektyw na = 8 mm czy tak jak typowy fishaj czy ciut inaczej.
Przypuszczam że sobie nie odmówiłeś i na pewno sprawdziłeś![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No właśnie to mnie ciekawiło - dzięki
Robię ostatnio trochę zdjęć z 9-18, jak wrócę z wysp to może sklecę jakiś opis tego szkła - chyba że mnie koledzy ubiegną![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Bardzo ciekawy opis tego szkła. Miałam okazję robić zdjęcia tym obiektywem w Zamościu ( tu podziękowania dla icelandera ) i również jestem zachwycona. Cena jest niemała, więc tym bardziej z niecierpliwością czekam na opis 9 - 18 mm. Na pewno cenowo to szkło jest bardziej atrakcyjne dla amatora, jakim ja jestem.
rep +![]()
pozdrawiam serdecznie, Sebu$
Opis szkiełka 9-18 autorstwa Mysikrólika jest na naszym forum:
https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=18870