Przyciąłeś zdjęcie dość nietypowo, co może się podobać, choć pewnie nie wszystkim. Ja osobiście lubię takie nietypowe kadry, choć ostatnio trzymam się standardów i skupiam się na stronie technicznej.
Przyciąłeś zdjęcie dość nietypowo, co może się podobać, choć pewnie nie wszystkim. Ja osobiście lubię takie nietypowe kadry, choć ostatnio trzymam się standardów i skupiam się na stronie technicznej.
Odświeżam wątek wstawiając kilka zdjęć z wczorajszej imprezy w Gostyniu (okolice Mikołowa), gdzie co roku odbywa się inscenizacja "Bitwy Wyrskiej" z początków kampanii wrześniowej 1939 roku. Niestety byłem trochę późno, ciężko więc było dopchać się w ogóle do miejsca, z którego cokolwiek widać (co innego fotografowie z "legitkami", ci łazili jak chcieli), do tego ossstre słońce, policja, która wyganiała ciągle z co lepszych miejsc, no i tłumy ludzi, na tle których trzeba było robić zdjęcia
Wiem, że zdjęcia technicznie i kompozycyjnie kiepskie, jednak chciałem podzielić się z wrażeniami z niesamowitej imprezyMam jeszcze sporo tych zdjęć, nawiasem mówiąc, więc w razie zapotrzebowania mogę się podzielić z Wami
![]()
E-520, ZD 14-42, ZD 40-150, Helios 44-M 2/58, Jupiter 37A MC 3,5/135