Osobiście uważam że przy argumentach takich jak :leprze DR,lepszy AF,obrotowy LCD,większy wizjer,dobre i użyteczne programy tematyczne.
Gorszy uchwyt i bateria spadają na dalszy plan.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
Witaj !
Wiesz jaka jest istotna roznica miedzy E-510, E-520 a... E-620 ?
Bez zadnych korekcji i grzebania - Bierzesz E-620 do reki... i robisz zdjecia
i zapominasz... co to przepaly
Po prostu zdjecia sa bardzo dokladnie naswietlane.
Aparat chodzi szybko i sprawnie
Efekt jest taki, ze skupiam sie na tym co mam zrobic i jak
kadrowac a nie na... kombinowaniu... jak nie przepalic...
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
Jak wsadzę bebechy E-620 do puszki z E-520 to może kupieJak na razie ten szczątkowy grip mnie odrzuca.
No to bierzesz E30... E620 z założenia miał być mały...
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
A ja kupiłem E 620 ze względu na jego wymiary. Przed zakupem wiele się naczytałem narzekań na gabaryty.Kiedy poszedłem sprawdzić i porównać byłem mile zaskoczony. Dlatego przed zakupem polecam osobiście sprawdzić, przymierzyć. To jak się on trzyma w ręce to naprawdę subiektywne odczucie i każdy będzie miał inne wrażenia. Moje są bardzo pozytywne. Myślę, że to też kwestia przyzwyczajenia. No i tak jak pisze NightCrawler on z założenia miał być mały.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Nie sadzę żeby większy grip jakoś szczególnie przeszkadzał i realnie zwiększał grubość, w końcu nawet naleśnik, nie mówiąc o kitowym obiektywie jakąś grubość ma. E30 to jednak trochę wyższa półka. Ja przez miesiąc macałem na zmianę 520 i 620 i w końcu kupiłem 520. Nie ze względu na cenę, a właśnie na kształt puszki. Po prostu 620 jest dla mnie niewygodny. Gdybym kupował coś zamiast E4XX to pewnie wybór byłby prosty. Ale oczywiście to odczucia subiektywne. Gdyby 620 miał kształt 520-stki to pewnie posiadacze E4xx by narzekali ze nie maja na co wymienić swoich puszek bo 620 jest za duży![]()
Jak E-510 ma taki sam grip jak E-620 to biorę 620tkę.
E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/
nie ma
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK