ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
w robocie niestety mam slaba maszynke i moje pierwsze uwagi to:
za duze zdjecia.
za duzo zdjec.
pogubilem sie czyje sa to w koncu zdjecia i dlaczego lifter publikuje twoje, a ty jego...![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
czyżbyś działał na bezprzewodowym internecie od operatora telefonii komórkowej?? wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach łącze 1 Mbit/s jest już standardem w polskich domach i w zupełności wystarcza do ładowania zdjęć do 1MB, na przyszłość postaram się brać pod uwagę użytkowników ze słabszymi łączami i jeszcze bardziej kompresować fotki
które czyje zostało wyjaśnione, koniec kropka![]()
a publikowaliśmy je bo jesteśmy braćmi i na wyjeździe w Turcji używaliśmy tego samego aparatu, lifter nie był świadom, że publikował moje foty, a ja umieściłem fotkę jego autorstwa, ponieważ jestem zdania, że warto ją pokazać światu![]()
Olympus E-510
ta wersja jest za ciemna, giną szczegóły. Sprawdzałem i można jeszcze dodać kontrastu tak aby oczy były jeszcze widoczne ale to kwestia gustu, może zostać w pierwszej wersji.
Zdjęcia masz faktycznie niepotrzebnie ciężkie, nam wystarczy 850 w poziomie i 600 w pionie.
Pozdrawiam
Olympus E-510
Jak dla mnie to na pierwszym miejscu fotka nr 4 - ładnie wyeksponowane te grobowce...
Lampa w przyciętej wersji zdecydowanie lepiej.
Nr 2 ciekawe ale MSZ szare a nie B&W...
Przychylam się też do prośby o trochę mniejsze fotki - 200~250 kB w zupełności wystarczy.
Pozdrawiam...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
no to zgodnie z wcześniejszymi obietnicami publikuję fotki z ekstraligi żużlowej w Bydgoszczy, na pierwszy rzut idą zdjęcia w odcieniach szarości
tym razem wyszły bardzo małe :P ale wreszcie dobiorę tak jakość i wielkość, że będzie optymalnie![]()
Ostatnio edytowane przez kYs ; 18.05.09 o 18:41
Olympus E-510
06 super , ale koniecznie w wersji malenka1
Pozdrawiam
Pozdrawiam serdecznie!
moim zdaniem w wersji malenka1 ogon modliszki jest zbyt przepalony![]()
Olympus E-510
no to teraz pojechales z rozmiarem
nie znam sie na zuzulu i moze dlatego wszystkie wygladaja dla mnie tak samo. jakbys wybral jedno, to byloby fajnie. staraj sie unikac nieuzasadnionych przechylow aparatu. tak samo jak ucinania czegokolwiek, chyba, ze wymaga tego twoja koncepcja albo inna sila wyzsza
jak juz pisalem, mam slaba maszynke (a nie lacze) wiec ciezko mi powiedziec cos wiecej na temat jakosci. generalnie nie powala. brakuje czegos mocniejszego.
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++