Agulka, właśnie dlatego starałem się b. ciasno skadrować tylko dałem ciała bo nieumyślnie podpisałem zdjęcie, a chciałem zrobić quiz co to może być![]()
Agulka, właśnie dlatego starałem się b. ciasno skadrować tylko dałem ciała bo nieumyślnie podpisałem zdjęcie, a chciałem zrobić quiz co to może być![]()
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
Witaj
No nareszcie! Jak urlop?
52- baaaaardzo mi się podoba, ale słowa tej piosenki zaczynały się od "bursztynek, bursztynek.."
53b- zaniemówiłam z wrażenia i nie wiem co jeszcze napisać
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Urlopik w porządku, opener się udał, wyjazd do Rowów troszkę mniej ze względu na niesprzyjającą pogodę, ale dzięki tym na pozór niesprzyjającym warunkom udało mi się zrobić kilka reportaży
54 - tak wyglądała ulica przed moim ośrodkiem po 20min burzy
55 - ratatuj się kto może
56 - wygrzewające się nimfy
57 - prysznic![]()
Olympus E-510
Motyw z kamieniem jest fajny - podobaja mi sie takie klimaty. Ciekawi mnie czy uzyles statywu czy z reki ale chyba to drugie - tlumaczyllo by to kiepska moim zdaniem jakosc, a szkoda bo mozna bylo wycisnac z tego ciekawe ujecie - tak mi sie wydaje. Ale sa gusta i gusciki - jedni nazekaja inni sie zachwycajaUjecia na ulicy z nimfami
sa ciekawe, nietypowe.
pozdrawiam robasss
KAMYK naprawdę świetny
nie, nie, to przypadkowe dziecko z ośrodka wczasowego, a w dodatku to dziewczynkasam nie mogłem uwierzyć
Olympus E-510
No to widzę, że w syrenki urlop obrodził, fota z prysznicem bardzo na plus za moment i radochę tych dziewczyn
, kamyk świetny po odszumieniu, poprzednie kamyczki jak dla mnie miodzio, w takich szczególikach się kocham i takie zdjęcia bardzo lubię!!!
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
cieszę się Malenka, że przypadły Ci do gustu moje kadry
tym razem fotki ze zlotu żaglowców w 3city
61_lot żaglowców @3city
Ostatnio edytowane przez kYs ; 24.07.09 o 18:54
Olympus E-510
Wydaje mi sie, ze za obszernie pokazales zaglowce. Lepiej by bylo, pokazac jeden konretny (oczywiscie inny na kazdym zdjeciu)
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA