na dobry początek:
kamyczek, kamyczek, znalazłem go na plaży ...
i przeniosłem w miejsce gdzie było dużo małych kumpli, oto efekt
na dobry początek:
kamyczek, kamyczek, znalazłem go na plaży ...
i przeniosłem w miejsce gdzie było dużo małych kumpli, oto efekt
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
Jakośc :/ Jakośc :/
A wielka szkoda, że taka kiepska, bo 2 kapitalnie jest "namalowane".
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Na drugim jakaś kasza wyszła na wodzie. Spróbuj odszumić (albo mniej ostrzyć) bo zdjęcie warte tego![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
racja, przegiąłem z nasyceniem i przeostrzyłemdruga wersja jest chyba już lepsza
coś od tego słońca mi się z oczami porobiło :P
Olympus E-510
Teraz, do Galerii![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
przekonałeś mnie helmuth![]()
Olympus E-510
Teraz jest o wiele ładniej i ciekawiej.
ciesze się niezmiernie, że Wam się podoba kamyknajgorsze jest to, że gdzieś mi wcięło orf'a ;/ i opublikowane zdjęcie jest jpg'iem zapisanym przez aparat, myślę, że z orf'a byłoby ciut lepiej
ciekaw jestem jakie skojarzenia Wam przychodzą do głowy patrząc na to poprawione zdjęcie, czy widzicie tam tylko kamyk? ja za pierwszym razem widziałem tam wielką połyskującą górę, na szczycie której stoi sobie domek
dzięki wszystkim za opinie, czekam na dalsze i niebawem wystawię nowe ujęcia, miłego dnia
Olympus E-510
Ja mam podobne skojarzenia - góra wyrastająca z morza mgieł, z domkiem na szczycie. Fajna fotka, może służyć za przykład, że czasami brak skali daje wyobraźni całkiem spore pole do popisu![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.