Witam.
Dostałem na kółku fot. za zadanie sfotografować ciekawie... nóż kuchenny![]()
I oto produkcja:
Czekam na wszystkie, pozytywne i negatywne komentarze, proszę tylko, by od razu podawać propozycję "poprawy"- co jest źle, a jak powinno być.
Witam.
Dostałem na kółku fot. za zadanie sfotografować ciekawie... nóż kuchenny![]()
I oto produkcja:
Czekam na wszystkie, pozytywne i negatywne komentarze, proszę tylko, by od razu podawać propozycję "poprawy"- co jest źle, a jak powinno być.
Niestety nie widze zdjęcia![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
u mnie tez nie dziala
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
proszę, link awaryjny: http://members.chello.pl/karol.siemaszko/noz.jpg
Czy ciekawe to rzecz gustuWedług mnie trochę jest nie tak z głębią ostrości, może lepiej byłoby wyostrzyć bardziej na koniec ostrza i zwiększyć głębię tak, żeby romycie było stopniowe wgłąb zdjęcia.
Oświetlenie całkiem dobre, chociaż może udałoby się jakoś zniwelować dość duży cień padający od noża.
To są tylko moje dywagacje, tak to odbieram, co nie znaczy że poprawnie
PS. Jestem ciekaw jak to zdjęcie zostanie ocenione na kółku, jeśli byłbyś tak dobry i przedstawił nam tą ocenę![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Ok, dzięki
Może ktoś jeszcze się wypowie?
Jak nie zapomnę - powiem co na kółku![]()
Foto suche, cien rzucany przez noz za duzy, raczka noza w cieniu, GO nie objela czubka noza...
A powiedzieli dokladnie,z e to ma byc sam noz? Bo ja bym jakas kompozycje zrobil... Noz obok swiezego, czesciowo skrojonego chleba, na drewnianej desce, koniecznie z okruszkami. Lub jedna skiba posmarowana maslem, a na drugiej lezacy noz z nabrana porcja maselka do smarowania. Swiatlo jakies przyjemne, cieple...
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
Ja bym go w coś wbił
Pozdrawiam
No właśnie zaproponowałem na kółku, że wbiję go w koleżankę, ale nie pozwolili mi
Światło słoneczne, a ta chropowata powierzchnia to blat zamrażarki
Tak, chodziło o to, by był sam przedmiot w miarę możliwości.
Spróbuj go złapać w locie![]()
mente et malleo