Strona 12 z 69 PierwszyPierwszy ... 210111213142262 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 683

Wątek: Warsztat Nataszach, czyli raczkujący fotograf

| OlyJedi Awatar nataszach
    Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witam ponownie
    Poniżej kilka fotek- moje artystyczne wariacje
    Zapraszam serdecznie do komentowania

44

45

"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witam serdecznie,
    Poniżej chciałabym pokazać kilka zdjęć B&W.
    Z góry dziękuję za uwagi, co poprawić i jak je "dopieścić"
    Pozdrawiam serdecznie

46

47

48
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

kowalikster
    Gość
    Nie wiem czy dobrze myślę ale chyba zwiększenie kontrastu by się przydało. Niech mnie ktoś poprawi albo uzupełni.

| OlyJedi Awatar czmielek
    Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    MZ na B&W fotach kontrastu jest wystarczająco jesli nie za duzo. Na ostatnim zdjeciu brak łagodnych przejść szarości sugeruje podciągniecie tego elementu. Jedyne zdjecie gdzie kontrast mz był nie ruszany to 47. Mi się podobą te foty szczególnie ostatnia z lampą.

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witam serdecznie
    Tym razem chciałam zaprezentować zdjęcia z weekendu w Kopenhadze, miasta które zaskakuje swoją urodą i różnorodnością.
    Z góry przepraszam za ziarno i zapraszam do komentowania
    Pozdrawiam

49 - Carlsberg Museum

50 - Loża Szyderców

51 - Volvo

52 - RIP

53 - Prawdziwych Rycerzu już nie ma...
    Pozdrawiam, Nataszach

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witam ponownie
    Widzę że B&W już się przejadły, i dobrze. Zmobilizowało mnie to odkurzenia aparatu Kopenhaga po raz drugi, tym razem jako wspomnienia lata w kolorze
    Pozdrawiam

54- W jednym z parków natknęliśmy się na niesamowite "Drzewo Smoczkowe”. Można je nazwać „terapeutycznym obiektem dziecięcym”. Na nim bowiem kilkulatki, które są już na tyle duże by nie musieć ssać smoczka zawieszają obiekty swoich oralnych pasji. Tak więc gałęzie drzewa uginają się pod ciężarem plastikowych smoczków, do których najczęściej dołączono bądź to laurki, bądź też listy od maluchów, bardzo często ze zdjęciem. Adresatem listów jest oczywiście sam Pan Smoczek, któremu wyjaśnia się powody rozstania.

55- wystawa przeróżnych eksponatów zamkniętych w plastikowych kulach

56- Tetris

57- najbardziej rozpoznawalna ulica Kopenhagii

58- najlepsze hasło reklamowe jakie w życiu widziałam
    Pozdrawiam, Nataszach

| OlyJedi Awatar Ann
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Witam
    Podobała mi sie praca nr 45 z serii "wariacje artystyczne ".
    Do Kopenhagi wypad niewątpliwie bardzo ciekawy . Najbardziej zainteresowały mnie zdjęcia eksponatów zamkniętych w plastykowych kulach i proszę o jeszcze coś z tej serii , jesli masz
    Pozdrawiam.
    Aha...........reklamka super

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witam serdecznie,
    Potrzebuję porady ) Będąc na weselu u przyjaciółki zrobiłam kilka zdjęć, a teraz nadszedł czas żeby nad nimi popracować. Chciałabym przygotować dla nich mały album. Długo zastanawiałam się nad obróbką. Ostatecznie stanęło na sepii i postarzeniu fotek, tak aby nadać im klimat i żeby odbiorca miał wrażenie że przegląda babciny album z lat młodości
    Niestety utknęłam już na pierwszym zdjęciu. Efekt prezentuję poniżej, ale szczerze powiedziawszy nie jestem z niego zadowolonona. Czegoś mi brakuje Jeżeli ktoś z Was bawił się już w ten sposób, bardzo proszę o cenne wskazówki
    Pozdrawiam, Nataszach

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Ciekawostki z Kopenhagi fajne i z zainteresowaniem popatrzyłem. Ostatnie czyli efekt starzenia to masz rację, nie wzbudza zainteresowania. Receptę na osiąganie takich efektów już podano.
    pozdrawiam Wiejo