"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
192. wolałbym mniej rozmyte. Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Pomidorki ekstra![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pozdrawiam, Nataszach
Czy to jakaś antyalkoholowa akcja?
Może próbowałaś też z innymi kieliszkami? MZ fajnie mogłoby być z dużym, pękatym kieliszkiem do czerwonego wina (2 i 3)![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dwojeczka jak dla mnie![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
197 najlepcejsze
Galeria
(chociaz mogloby byc symetrycznie, rowno)
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
195 Znakomitość, miodność, treściwość i super przekaz! Powinno do "publicznej" trafić, to fota z tych, co to na dłużej zatrzymują.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.12.11 o 21:09
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wszystkie 3 z ostatniej serii do mnie mówią, przekaz zainterpretowany czarno-białą estetyką i zderzeniem dwóch podmiotów - to, to, to i ja.
Niezwykle pomysłowe, proste, zakomponowane adekwatnie do tematu, skrótowe, metaforyczne, czysta idea.
Za @kaczym stawiam najwyżej ostatnie. Zdefiniowany kielich oraz zredukowana do popiersia, do wycinka, ducha, rozmyta postać bez spojrzenia, zatracona, wypalona a wciąż ludzka.
Ależ Autorze Ty masz pomysły!
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 15.12.11 o 01:34