Strona 29 z 69 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 683

Wątek: Warsztat Nataszach, czyli raczkujący fotograf

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Dawid
    Mieszka w
    Pomorze :)
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Kurczę z tym wilkiem się nie bałaś ? Wariatko wydawało się krzywe ale na szybkiego sprawdziłem i prosto chyba A góry bardzo mi się podobają

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Ladnie podchodzi wilk... Fajne fotki.
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

| OlyJedi Awatar buzka
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Nie wywołuj wilka z lasu!
    Wątpię czy rasowy wilk tak by się dał podejść... To raczej on podchodziłby Ciebie Jak możesz to obetnij te krzaki na zdjęciu -wg mnie strasznie odwracają uwagę!

Co do górek - Mmmmm Fajniusie.. Wspomnienia wracają, Eech, muszę się wybrać w Taterki bo się już stęskniwszy trochę

Wariatkowo całkiem całkiem Ale jakichś większych emocji nie budzi we mnie.

| OlyJedi Awatar nataszach
    Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Dzięki za wpisy
    Wariatkowo prostowałam do filarów, z lewej wyglada krzywo (nie wiem czemu), ale reszta ok więc tak zostawiłam
    Za radą buzka, wykadrowałam Wilka:
    98a

Nie chcę nic mówić, ale moje następne zdjęcie będzie miało numer 100 - kto by pomyślał że tyle ich tutaj wrzucę To prawie jak rocznica, czy coś...Trzeba będzie się postarać
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    97 wygląd tego budynku jak i fotele na balkonie bardziej kojarzą mi się z wypoczynkiem i sielanką a nie horrorem. O zdjęciu można powiedzieć, że proste i przyjemne z wycieczki. 98- prawdziwy nie dał by się tak podejść i zapewne od dawna wiedział, że czaisz się na niego dlatego taka nie pewna pozycja. 99 góry piękne ale nie wiem czy dobrym pomysłem było wmieszczenie w kadrze gałęzi.
    pozdrawiam Wiejo

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    budynek - kraty na oknach w dolnej partii budynku plus wspomniane fotele tak jakoś mi się skojarzyły...
    wilk - na samym początku napisałam, że kilkanaście metrów od niego stał właściciel, więc to taki pseudo wilk
    góry - chciałam coś mocnego i ciemnego na pierwszym planie, wydaje mi się że same góry w takiej odległości średnio by wyszły...ale nie sprzeczam się bo nie mam doświadczenia w tego typu zdjęciach...może bez nich faktycznie byłoby lepiej...pomyślę jeszcze
    Na swoją obronę mam tylko tyle, że zdjęcia robiłam nie swoim Olkiem. Brak wprawy, a do instrukcji - wstyd się przyznać - to nawet nie zajrzałam
    Dziękuję za wpisy i porady. Miłego wieczoru życzę
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar paakayttaja
    Mieszka w
    Rybnik / Jyväskylä
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Jeżeli się nie mylę, to na zdjęciu nr 97 masz jedną z pereł dzielnicy willowej w Pisárkach - Willa Rohrera. Neorenesans, wróć tam wiosną...

No i generalnie spacer wzdłuż ul. Hlinky i Veslařskiej - zwłaszcza pod numer 244 (Veslařská 244, Willa Herminy Ripkovej)

Góry byłby fajniejsze, gdyby nie te chaszcze i trochę szerzej.
    Ostatnio edytowane przez paakayttaja ; 20.01.10 o 00:09
    Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Hejka,
    Nie wiem co to był za budynek...pamiętam tylko że po drugiej stronie ulicy płynie rzeka, a kawałek dalej jest klub gdzie można w siatkę pograć
    Fotka zrobiona z końcem lata.
    Pozdrawiam, Nataszach

| OlyJedi Awatar bartek86
    Mieszka w
    Pruszków
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Zdjęcia bardzo miłe dla oka, z początkiem takie oryginalne, teraz ten wilczek robi wrażenie
    pozdrawiam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar paakayttaja
    Mieszka w
    Rybnik / Jyväskylä
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez nataszach Zobacz posta
    Hejka,
    Nie wiem co to był za budynek...pamiętam tylko że po drugiej stronie ulicy płynie rzeka, a kawałek dalej jest klub gdzie można w siatkę pograć
    Fotka zrobiona z końcem lata.
    No to Ci przecież napisałem, gdzie to To jest właśnie Jundrov-Pisárky, wspomniana ul. Veslařská Tamtędy śmigałem na rowerku :> Młody wie, gdzie to ale też nie wie jaka to ulica
    Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.