Strona 9 z 69 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 683

Wątek: Warsztat Nataszach, czyli raczkujący fotograf

| OlyJedi Awatar nataszach
    Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ruprecht Zobacz posta
    Mnie bardzo zaciekawiła 15 - zobaczyłem na niej w GO "jakiegoś" zwierza, gada? Widzę głowę odznaczającą się od tułowia i oko (taka ciemniejsza plamka)...

Subiektywnie obciąłbym po odrobinie z góry i z dołu, poza tym nie będę się czepiał bo żółtodziób jestem i się nie znam

Coś mnie urzekło w tym zdjęciu i tyle

Pozdrawiam
    Adam
    Drogi Adamie,
    To mnie zagiąłeś- gapię się na tą fotkę od wczoraj i nie widzę
    Z tego co sobie przypominam, tam nie było żadnego zwierza w tle, ani na kamieniach...
    Cieszę się że podoba Ci się to zdjęcie, myślałam że raczej zostanie skrytykowane, bo jest z serii "Hm, co autor miał na myśli..." a problem w tym że autor sam nie wie Postawiłam aparat na kamieniu i pstryknęłam fragment ścieżki
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kali999
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    no właśnie co autor miał na myśliczyżby testował sprzęt

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Dokładnie
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria

Podróż Sentymentalna po Pradze...

Witajcie,
    Tym razem chciałabym pokazać Wam parę zdjęć z mojego ostatniego pobytu w Pradze. Te kilka dni spędzonych w stolicy Czech nazwałam "Podróżą Sentymentalną"...
    Każde z poniżej prezentowanych miejsc ma szczególne miejsce w moim sercu, ponieważ wiąże się z pięknymi wspomnieniami...
    I pewnie dlatego, trudno jest mi ocenić te zdjęcia chłodnym, obiektywnym okiem

16
    Park na Vinochradach u podnóża którego znajduje się mała winnica z niezapomnianym widokiem na Pragę. Miejsce magiczne, pozwalające się wyciszyć, zrelaksować i zapomnieć o wszelakich troskach...

17
    Denisove Sady u podnóża Hradčan z niepozorną bramą, po przekroczeniu której człowiek wkracza w zupełnie inny świat- niczym "Tajemniczy Ogród" Agnieszki Holland...

18
    ...gdzie słychać ptaków śpiew, a po dziedzińcu przechadza się dumnie rodzina pawi...

19

20
    A po całym dniu odkrywania zakątków Pragi na nowo, wreszcie nadszedł czas na filiżankę pysznej, gorącej kawy...

21
    ...przy przygaszonym świetle, ma miękkich sofach, z nastrojową muzyką w tle...
    Pozdrawiam, Nataszach

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    ekmm no reportaż bardzo oryginalny, jednak fotki dla przeciętnego widza.. no nie teges, przeraziła mnie ta kawa - w pierwszej chwili myślałem, że to brudny przypieczony talerz ostatnie ładne pola pokazane

pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witaj,
    Dziękuję za komentarz
    Wzorek na kawie został usypany w kształcie trzech ziaren kawy...
    Ostatnia fotka, to nie pola Jestem ciekawa innych pomysłów na ten temat, więc jeszcze nie zdradzę co to takiego
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam, Nataszach

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez nataszach Zobacz posta
    Witaj,

Ostatnia fotka, to nie pola Jestem ciekawa innych pomysłów na ten temat, więc jeszcze nie zdradzę co to takiego
    Pozdrawiam
    wiem, wiem chciałem to upiększyć
    pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar K_Puchatek
    Mieszka w
    Zabrze
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Nr 16 - podoba się, taka "naturalna kolorowanka" - wygląda jak połączenie B&W z kolorem a jednocześnie jest naturalne... fajny pomysł.
    17 i 19 (w końcu to samo ujęcie) MSZ leci w lewo...
    No a jeżeli chodzi o zgadywankę ( 21 ) - tapicerka sofy?...
    Pozdrawiam
    Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania

Mieszka w
    okolice B-B
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez nataszach Zobacz posta
    Drogi Adamie,
    To mnie zagiąłeś- gapię się na tą fotkę od wczoraj i nie widzę
    Z tego co sobie przypominam, tam nie było żadnego zwierza w tle, ani na kamieniach...
    Cieszę się że podoba Ci się to zdjęcie, myślałam że raczej zostanie skrytykowane, bo jest z serii "Hm, co autor miał na myśli..." a problem w tym że autor sam nie wie Postawiłam aparat na kamieniu i pstryknęłam fragment ścieżki
    No to zobaczyłem niewidoczne

Chwilę popatrzyłem na to zdjęcie, kamień w GO wydał mi się jakiś interesujący, moja wyobraźnia potraktowała "uskok" z prawej strony jako oddzielenie głowy od tułowia a jak jeszcze mój mózg stwierdził, że ta "ciemniejsza plamka" (na mniejszej części kamienia) to oko, to już tylko "tego zwierza" widzę...

Z ostatniej serii najbardziej podeszła mi 17 (nie potrafię określić dlaczego), może tylko bez listków w PG. W 21 na szczęście żadnego zwierza nie widzę

Pozdrawiam
    Adam

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witajcie,
    K_Puchatek,
    17 i 19- masz rację leci w lewo. Poprawiłam, mam nadzieję że jest lepiej.
    16- ustawione na auto tone a potem tylko zdjęłam całkowicie żółty kolor dzięki czemu filary z piaskowca stały się popielate, i dodałam czerwieni żeby bardziej kolor dachów podkreślić
    21- zgadza się, sofa jak w pysk strzelił
    Adamie, nie zauważyłam tych liści, ale masz rację- przeszkadzają. Próbowałam wystemplować, ale kiepsko mi to wyszło

Czy tak lepiej:
    17a wyprostowane, B&W, bez liścia w PG
    19a wyprostowane, kolorowe, bez liścia w PG

Pozdrawiam serdecznie
    Ostatnio edytowane przez nataszach ; 8.07.09 o 22:07
    Pozdrawiam, Nataszach