Strona 8 z 69 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 683

Wątek: Warsztat Nataszach, czyli raczkujący fotograf

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Witaj ! Jedynka bardzo fajnie trafiona , dwójka- klimat miodek, trójka - potęga tego drzewa naprawdę przytłacza .
    Zrób proszę jeszcze to drzewko ale bez takiego tłoku, da radę ?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar nataszach
    Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Dziękuję za komentarze
    Jasne, że się da- ale myślałam, że jeżeli nie będzie na nim ludzi, to ktoś może mi zarzucić że to zdjęcie jest puste i bez życia
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Witajcie,
    Ostatni weekend udało mi się spędzić w Polsce. Było nieco deszczowo, ale wypoczęłam za wszystkie czasy A w przerwie między leniuchowaniem a leniuchowaniem odkurzyłam aparat. Poniżej moje małe ogródkowe co nieco...
    Pomijając ziarno które jest zmorą mojego aparatu, z góry dziękuję za wskazówki i Wasze cenne rady co poprawić
    11

12

13

14

15
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

| OlyJedi Awatar nevra
    Mieszka w
    Vratislavia
    Siła reputacji
    33
    Moja galeria
    13 i 14 najlepsza.

W 11 za dużo kwiatów, nie widać pierwszoplanowego.

A tak, BTW, to chciałabym wreszcie jakieś suche kwiatki dopaść. Znowu leje... już kilka godzin...
    E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
    http://www.bociany.org.pl :
    kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Dzięki Nevrah
    Lało cały weekend i wszytko jakieś takie mokre, szare wyszło na tych fotach... Ale z drugiej strony mogłam poćwiczyć jak uchwycić kropelki deszczu na kwiatach, a to też wyzwanie Zdjęć zrobiłam sporo, ale niestety na większości mam wieką, białą plamę na samym srodku każdej foty: nie zauważyłam że obiektyw był mokry Gryyyy
    Ostatnio edytowane przez nataszach ; 2.07.09 o 12:25
    Pozdrawiam, Nataszach

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cześć Jak dla mnie to 11,12 super. Nie przejmuj się, mnie się też zdarza że palucha wsadze w obiektyw albo kropelki sie na nim znajdą. Taki live Dziekuje za opinie o moich fotkach Pozdrawiam.ps. Dopiero wróciłem z Czech....cudownie.....
    Żółtodziób kompaktowy

Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cześć Zjawa77, dzięki za przychylne komentarze
    Fotki z wsadzonym w obiektyw paluchm nazywam "Independence Day", bo wyglądają jak ujęcia z filmu, gdy statek kosmiczny nadlatywał nad ziemię
    A jak było w Czechach? Gdzie masz foty?
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam, Nataszach

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    W Czechach cudownie.......Harrachov bardzo mi się podobał....i ten widok ze skoczni......super...jesli mieszkasz w Czechach to Ci zazdroszcze.....uwielbiam góry....ale te maja swój klimat..pozdrawiam....fotki się obrobią....ale pochmurno wiec rewelacji nie bedzie.
    Żółtodziób kompaktowy

Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    2 - ciekawe ujęcie ale trochę za dużo tła dla tej parki i łabądka
    6 - najbardziej mi się podoba z serii z modelką (mogłoby być jeszcze lepiej jakby była skadrowana odwrotnie - gdyby modelka miała więcej miejsce po tej stronie w którą patrzy, trochę uciełaś jej rękę )
    9 - fajnie wyszło, mogłoby być jeszcze lepiej jakby troszkę wyciąć nieba i może odrobinę wody

Generalnie miło się ogląda

Pozdrawiam

Mieszka w
    okolice B-B
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Mnie bardzo zaciekawiła 15 - zobaczyłem na niej w GO "jakiegoś" zwierza, gada? Widzę głowę odznaczającą się od tułowia i oko (taka ciemniejsza plamka)...

Subiektywnie obciąłbym po odrobinie z góry i z dołu, poza tym nie będę się czepiał bo żółtodziób jestem i się nie znam

Coś mnie urzekło w tym zdjęciu i tyle

Pozdrawiam
    Adam