Masz dobre pomysły na kadry. Z dotychczasowych najbardziej spodobał mi się zegar.
Pozdrawiam i czekam na następne...
Masz dobre pomysły na kadry. Z dotychczasowych najbardziej spodobał mi się zegar.
Pozdrawiam i czekam na następne...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Na 5 stanowczo za dużo w kadrze. na 6 modelka jakby zawieszona przypadkiem, na 7 jest kadrowo najlepiej. Technicznie jak wiesz mają wiele do życzenia ale mam też wrażenie, że modelka pozowała komuś innemu a Twoja seria powstała przy okazji.
pozdrawiam Wiejo
Na 7 bym modelkę przesunęła nieco w lewo, na 6 chyba lepiej by było, gdyby leżała w przeciwną stronę, ciemne włosy na jasnym tle.
Ale pomysły masz ok.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Dzięki za dobre słowo i przydatne wskasówki.
Zgadza się, to nie była "moja" modelka. Na schodach pod bazyliką natknęłam się na sesję fotograficzną do jakiegoś francuskiego magazynu.
Dziewczyna była śliczna, nie mogłam się powstrzymać, żeby nie zrobić jej zdjęcia
Mam pytanie odnośnie ostatniego zdjęcia- czy nie uważacie że jest krzywo? Równałam do modelki, ale schody mi trochę uciekły...
Do czego tak naprawdę powinno się równac? Wiem, że do I-go planu, ale w tej sytuacji czy nie byłoby lepiej prostowac fote zgodnie z linią schodów? Czy można zrobić odstępstwo od ogólnie przyjętej zasady pierwszego planu?
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 18.06.09 o 11:52
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Przede wszystkim przepiękna kobieta na ostatnich portretach i nawet ziarno mi nie przeszkadza a wręcz przeciwnie ale ja już tak mam, szkoda bardzo, że na ani jednej fotce nie ma nóg, jak na moj gust za ciasno ale i tak dla mnie rewelka- mają to coś!
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
Zastanawiam się, dlaczego most B&W? Chyba ładniej byłoby w kolorze. Natomiast bardzo mi się podoba swiatło na pierwwszym (Parlament). Co prawda duży szum (szczególnie widoczny na niebie) i za dużo niepotrzebnej wody ale wszystko można poprawić (parlament) a nawet trochę ocieplić (parlament1):
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięki wielkie, parlament1 bardzo mi się podoba- nie wpadłam na to, faktycznie mogłam bardziej go doszlifować.
Dlaczego B&W? Mam słabość do czarno-białych fotek![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Mam identyczną fotę
Chyba trzeba tam wrócić i poprawić fotkę![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Bardzo ładnie Daghdo, bardzo.
Ano, ano- trzeba tam znowu pojechać![]()
Pozdrawiam, Nataszach