Dzięki wielkie za zainteresowanie, jednak tym razem będę uparta jak osioł i nie wyciągnę wniosków z lekcji jaką mi daliście. Proszę się nie gniewać, ale te dwa kadry podobają się właśnie takie jakie są))) No! Chociaż raz w życiu byłam asertywna
![]()
Dzięki wielkie za zainteresowanie, jednak tym razem będę uparta jak osioł i nie wyciągnę wniosków z lekcji jaką mi daliście. Proszę się nie gniewać, ale te dwa kadry podobają się właśnie takie jakie są))) No! Chociaż raz w życiu byłam asertywna
![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Osli upór bywa tez ceniony gdy nazwiemy go wytrwałosciąBrawo za asertywność! Broń swego! Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
210 i 211 fajne detale
Ostatnie przyjemne. Szczególnie 211.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Ciekawe spojrzenie na świat. Bardziej podoba mi się 211.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Pozdrawiam, Nataszach
213 - super![]()