Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Hej nataszka,
Ostatnie foty kapitalne. Pomysłów widać Ci nie brak dziewczyno
Trzymaj tak dalej.
Pozdrawiam.
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
@Mirek54: dzię-ku-ję!!!
@helmuth: wiesz jak jest, tak naprawdę to górę nad przywiązaniem, czy też może jego brakiem, do marki wziął aspekt techniczny. Potrzebna była duża, papierowa torba więc udałam się na poszukiwania i taką też znalazlam (w szafce u przyjaciółki). A Tytuł? Myślę, że w jakiś sposób budzi kontrowersje, patrząc na komenty w galerii, więc jest dobrze
@Lolita: dzięki, staram się jak mogę. Chwilowo bez sprzętu ale główka wciąż pracuję, więc skrzętnie notuję nowe pomysł, może uda się wcielić je później w życie![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Meduza, córka Forkosa...
199
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
199 jak 195 Super! Dawaj do galerii! Pomysł 5, wykonanie 5 jak nie Wrzucisz 0!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Meduza, corka Forkosa... podoba sie (Helmuth)
Ostatnio edytowane przez waruga ; 4.01.12 o 15:52
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic