Wywal polskie literki z nazwy pliku.
Wywal polskie literki z nazwy pliku.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
186.- ależ urodziwe!
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Grizz - mój Ty pogromco złośliwych chochlików, dziękuję Mistrzu
Apz - cieszę się, że zasmakowało
---------- Post dodany o 20:33 ---------- Poprzedni post był o 20:23 ----------
Z cyku ogłoszenia parafialne, zapraszam na wystawę pt. "Zapach Kobiety"
Kiedy? Wernisaż piątek 23/09/2011 godz.19:00 - wystawa potrwa do 20/10/2011
Gdzie? Klub Pozytywka, Bożego Ciała 12, Kraków
Temat? "Zapach Kobiety", to cykl fotografii Rafała Brasławskiego, którego tematem przewodnim są kobiety, ich nastoje, głęboko skrywane fantazje oraz pragnienia, zamknięte czarno-białym kadrem.
Gorąco polecam![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Pozdrawiam, Nataszach
Z wrzutki kuchenno-makaronowej to ostatnia fotka najbardziej mi podchodzi![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bez zachwytu.Ku woli krytyki.ostanie byloby bardzo dobre gdyby nie ostrość -drona korekta,moim zdanie do słoika powinna być a reszta rozmta.
Jeśli już, to pierwsze.
Tyle, że ostre wolałbym luźne makarony a słoik już niekoniecznie.
edit
Aha i jeszcze jednolite tło![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jakby Ci się udało utrzymać te luźne makarony tak w GO jak na zdjęciu drugim, to słoik w tym miejscu w którym jest na pierwszym wyglądałby całkiem nieźle.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro