Bardzo, ale to bardzo, dziekuje za powyzsze komentarze
Poki co, z przyczyn niezaleznych ode mnie porzucam z lezka w oku swoj watek na ok miesiac, aparat wywieziony daleko stad a telefonem... tak jakos glupio focicPozdrawiam
![]()
Bardzo, ale to bardzo, dziekuje za powyzsze komentarze
Poki co, z przyczyn niezaleznych ode mnie porzucam z lezka w oku swoj watek na ok miesiac, aparat wywieziony daleko stad a telefonem... tak jakos glupio focicPozdrawiam
![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
180, 181 - chyba nie zarzucisz tematu? byloby szkoda.
przynajmniej nie sa to fotografie tych samych kwaiatkow,robaczkow zrobionych w ten sam sposob, tym samym aparatem "ohah jakiełłanne".
jesli moge sie powolac, to K@aczy pod jakims zdjeciem w galerii wspomnial o Diane Arbus. tak sie sklada, ze akurat dzisiaj jest rocznica jej smierci. chyba wyskoczyla z okna wiezowca - nie o to chodzi. raczej o jej foty.
poczekam miesiac
pzdr
@ehosonda - Twe slowa, niczym miod, splynely na ma duszenie, nie zarzuce, za bardzo wciagnal mnie ten temat
![]()
A fakycznie, dzisiaj przypada rocznica smierci Diane Arbus.
http://diane-arbus-photography.com/
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Pozdrawiam, Nataszach
186 świetne, z klimatem
Witaj nataszach!
Rzeczywiście jak pisał bast fotka 186 ma klimacik! Ta następna: za duży bałagan, inaczej zbyt wiele "poranka w poranku"
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
186 super chciałbym zobaczyć to zdjęcie w kolorze![]()
e-620 plus kitowy obiektyw 14-42mm i 40-150mm 3,5-4,5
186 piekna fota.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
186 fajne. Dla mnie tak jak jest w BW.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Cieszę się, że się spodobałoChciałam dodać do galerii, ale jakiś zły chochlik "Error executing" nie pozwala
)
Plik 'albums/userpics/20641/pajęczynka1_436x600.jpg' nie może zostać umieszczony w albumie.
Error executing ImageMagick - Return value: 1
Pozdrawiam, Nataszach