159 zrobiło na mnie wrażenie. Takie te stopy kostropate.
159 zrobiło na mnie wrażenie. Takie te stopy kostropate.
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
164 najlepsze, 165 nie mam zdania 166 odpada - centralnie (IMHO). I gratuluję nowego aparatu - po obrazkach widzę, że to nie stary Olympus a jakiś Canon.
Pozdro z Ostravy.
Ostatnio edytowane przez paakayttaja ; 31.10.10 o 20:24
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
164 i 166 (mimo centralnego kadru) moim zdaniem bardzo dobre
co do Waszej dyskusji o "obcinaniu" dolu a konkretnie bielizny modelki to zgadzam sie z MIrkiem, albo zdjecie bez bielizny, listwa moze zostać, albo faktycznie lepiej wyglądałoby przekadrowane
164 bardzo mi się podoba. Sympatyczna modelka w ciekawym otoczeniu.
Dobra kompozycja, właściwie ustawiona GO, trafiona ostrość. Wszystko to sklada się na bardzo udane ujęcie.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
To Ty ?Fajna modelka i stylizacja, masz więcej
?
Artur-dzięki wielkieMi też podoba się ten centralny kadr, mimo że literatura nakazuje inaczej
Odnośnie obcinania, myślę że najlepiej będzie spróbować jeszcze raz-faktycznie tym razem nago, pobawić się z listwą albo użyć jakiegoś płótna.
rol6-również dziękuję i cieszę się ze się podoba
Dawid:
- To Ty ?
a to zależy o które zdjęcie pytasz?
- Fajna modelka i stylizacja, masz więcej ?
Niestety, posiadam tylko wrzuconą serię czyli fotek sztuk trzy![]()
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 1.11.10 o 10:48
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
164 mi się podoba. Ale mniejsza GO byłaby chyba wskazana...
163 okropne światło i nieostre zdjęcie...obojętnie czy centralnie czy nie-do kosza ;]
a ta seria ostatnia bardzo fajna.