Seria z cmentarza...podoba sie.
Seria z cmentarza...podoba sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Tak bardzo udana ta ostatnia wrzutka : ))
Mocne, bdb skadrowane ujęcia. Świetne, wymowne tonacje i ostre rysy kadrów : )
Bardzo na tak : )
Pozdrawiam : )
Moja ulubiona detalistka.
Miejsce niesamowite, detale jak zwykle doskonale uchwycone.
Zdjęcia skłaniają do refleksji. Mnie najbardziej ujęły 147 i 149.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Moim zdaniem cmentarna sesja wyszła bardzo ciekawie. Najdłużej mój wzrok zatrzymał się na 147 i 148.
Bardzo przypadła mi do gustu ostatnia seria "cmentarna" Świetnie oddałaś nostalgiczny klimat.
Dla mnie 149 najlepsza, ale mogę nie być obiektywna, bo muzyczne mam wykształecenie![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
149 - świetne.
Pozdrawiam.
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
152 swietna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Tak, 152. ma klimat i ciekawe kadrowanie : ) Także tonacja wprowadza w nastrój intrygujący : )))) W mocnym, wysoko kontrastowym b&w też powinno być fajnie, sprawdź sama : )))
Pozdrawiam : )
Witam serdecznie,
Bardzo dziękuję za pozytywne komentarze pod "wersją cmentarną" jak również pod zdjęciem fragmentu lustra z Wersalu. Poniżej ciąg dalszy mojego nieustającego romansu z Paryżem - wciąż odkrywamy się na nowo i nie możemy się sobą nacieszyć, zupełnie jak para przyjaciół która nie widziała się od lat...)
153 muzeum prac Salvadore Dali (przyznam szczerze że warunki były iście spartańskie - ciemno, tylko górne i punktowe oświetlenie halogenowych lampek. Ostrość poszła na spacer i niestety nie wróciła...) Macie pomysł jak sobie poradzić w takiej sytuacji??
154 muzeum prac Salvadore Dali cd.
155 muzeum Pompidou
156 muzeum Pompidou
157 muzeum Pompidou
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach