145, mi znowu najbardziej się detal podoba![]()
Ostatnio edytowane przez Dawid ; 7.06.10 o 13:13
ParyżFajnie że robisz takie właśnie detale, ostatnie rewelacja, co to?
Sygnalizator też jakiś taki inny niż nasze plastikowe pudełeczka![]()
dzieki wielkie,
ostatnie to klamka, a coz innego ja moge focic?taki fetysz
![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Klamka ładna ale bardziej w oko wpadł mi sygnalizator i jego ornamentowe światełka w przepięknej oprawie. Przyznam, że takiego jeszcze nie widziałem i może dlatego zrobił spore wrażnie.
pozdrawiam Wiejo
Z ostatniej sesji ... nie będę oryginalny najbardziej podoba mi się klamka i sygnalizator, no może nawet sygnalizator bardziej.
Patrząc również na poprzednie foty, można powiedzieć, że masz doskonałą zdolność odkrywania i eksponowania detali.
Gratuluję.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Az sie zaczerwienilam... dziekuje bardzo)))))
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Witam na wątku Specjalistki D/S DetaliFaktycznie wzięło Cię na te klamki, okucia, wzorki, murki itepe
![]()
I bardzo dopsz... znalezienie swojego miejsca w gąszczu fotograficznych możliwości to duże osiągnięcie, ja wciąż z kwiatka na kwiatek wędruję, bez konkretnego fetysza![]()
Sygnalizator faktycznie zwraca uwagę, z naszej strony Europy takiego nie uświadczysz... Osobny problem i wyzwanie nie lada sfocić go w ciekawy i przykuwający wzrok sposób ;>
Pod względem fotograficznym z ostatniej seryjki wybieram klamkę (145) jako No.1Pozdrawiam!
Pozdrawiam, Nataszach