dziękuję![]()
dziękuję![]()
2. duży + za klimacik
1. zegar mi się BARDZO podoba
The question is: What is a Mahna Mahna?
świetnie, że zaczęłaś numerować fotki ale bądź konsekwentna w tej numeracji, w tym temacie już masz co najmniej 3 zdjęcia z numerem jeden
1. zegarek świetny - dobre światełko, kolory, ostrość, kadr bym inaczej zrobił (żeby cyferblat był w pełni widoczny) ale to tylko moje widzimisie
2. temat świetny, kadr poprawny, tylko MSZ powinnaś zejść niżej ziemi robiąc fotkę, jak już wcześniej wspominałem przy komentowaniu aut, zdjęcia robione z góry są z reguły mało atrakcyjne
3. nie mam zdania![]()
Ostatnio edytowane przez kYs ; 11.06.09 o 19:20
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
Czym była robiona 3? szkoda, że na 1 jest podest, poza tym fajne.
Wszystkie zdjęcia zrobiłam Olympusem SP510 UZ
Obiecuję poprawę i następne będę już konsekwentnie numerować![]()
Nie bardzo było jak do nich podejść- gdybym zeszła z bulwaru, praktycznie stałabym za plecami tej pary- trudno byłoby uchwycić ich, łabędzia i drzewa![]()
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 11.06.09 o 19:42
Zegarek mi się podoba, ładnie go zmieściłaś, jest równie ładny, jak w rzeczywistości, a może i ładniejszy.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
cześć mi się podoba fortepian, zegar też extra
nad Wełtawą motyw świetny ale wykadrowałbym tak aby pozbyć się troszkę tych śmieci z boku np tak - pozdrwiam
Fajnie, podoba mi się![]()
Zastanawiałam się nad tą butelką od piwa z boku czy jej nie wystemplować, ale ostatecznie dałam temu spokój.
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
pisząc "...zejść niżej ziemi..." nie chodziło mi o to aby schodzić niżej z tego bulwaru na którym stałaś, tylko kucnąć albo klapnąć sobie na pupielepsza stabilizacja i dalsza perspektywa by była
tą koncepcję zdjęcia jakoś przyjemniej moje oko odbiera, pewnie to przez to, że kadr jest bardziej uporządkowany![]()
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
zegar fajny, tylko nie ucinałbym tych posążków po bokach czy co to innego