aaaaa, kulkaa ja wlasnie kierowalem sie "niekulką"
tylko wlasnie lancuchem
![]()
aaaaa, kulkaa ja wlasnie kierowalem sie "niekulką"
tylko wlasnie lancuchem
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
O technicznych aspektach napisali przedmówcy. Mi bardzo podoba się Twoje kreatywne podejście do tematu fotografii, ostatnia seria bardzo fajna.
Kulka jako motyw główny jest moim zdaniem zdecydowanie ciekawsza. Robi wrażenie, jakby na niej spoczywał cały świat.
Seria ciekawa.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Ja to dalej chciałbym wiedzieć co Mirek pali, że ma takie wizje![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Sporo ciekawych i fajnych elementów sfociłaś. Trudno mi się odnieść teraz do każdego ale zdecydowana większość podoba się. Odnosnie balansu to jak na zdjęciach jest bruk wskazanie jego jako punktu neutralnego szarości rozwiąże problemy.
pozdrawiam Wiejo
Element bramy (?) z kulką przyciągnął moją uwagę i wkładka poprawiona przez Mirka. Wyciągnął z tego zdjęcia chyba wszystko co się dało i naprawdę wygląda to świetnie.
Pozdrawiam, Jola
W jednym z zaułków Starego Miasta natknęłam się na mały mostek, gdzie na metalowym ogrodzeniu zakochane pary wieszają kłódki - symbol nierozerwalności ich związku, a klucz wrzucają do płynącej pod mostem rzeki. Na kłódkach można znaleźć inicjały, imiona czy też miłosne wyznania. Poniżej kilka zdjęć.
Pozdrawiam
119
120
121
122
123
Ostatnio edytowane przez nataszach ; 4.04.10 o 11:02
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Z calej serii to B&W najbardziej mi odpowiada...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
LOL, gdzie to jest?
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Świetna seria, dla mnie BW też najlepsze.
Fajne kadry, obróbka też elegancka
No właśnie, gdzie to jest??